Sayfa 732/736 İlkİlk ... 232632682722730731732733734 ... SonSon
Arama sonucu : 5885 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: Viop LXVI

1. 35 gönderiyi göster
    Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    ·
    1 sa
    Büyüme yüksek çıktığı için sevinelim mi üzülelim mi?

Şahsen sürdürülebilirliği önemseyen biri olarak kaygılandım.
    Çünkü enflasyonla mücadele programının temel açmazı tekrar kendini gösterdi.

Büyümeden feragat etmeden enflasyonu düşürmeye çalışıyoruz. Kısa vadede yüksek faiz, sermaye girişleri ve TL’nin reel değerlenmesi ile bu mümkün gibi görünebilir…

Ancak bu süreçte kamu maliyesi, kurumsal ve yapısal iyileştirmeleri ihmal ediyoruz. Bu da faizlerin uzun süre yukarıda asılı kalmasına TL’nin daha uzun süre baskılanmasını zorunlu kılıyor.

Böyle bir politika bileşimi ile büyümenin kompozisyonu arzu edilen yönde gitmiyor, yağ yakalım derken kas yakıyoruz.

İhracat ve üretimi vururken ithalat, perakende ve hizmeti destekleyen bu strateji pek sürdürülebilir görünmüyor.

Çözüm?
    Verimsiz kamu harcamalarının kısılması, adil ve kapsayıcı vergi reformu, güven artırıcı hukuki ve kurumsal düzenlemeler, hizmetlerde rekabet artırıcı önlemler, konut ve tarımda arz yönlü tedbirler ve böylelikle daha fazla faiz indirimi için alan açılması.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bence sıvama kısmındayız, kimse ğörmek istemiyor ama bi ğün pat diye 100delebilir yılan oğlu
    Bozkurt reisim hünkârım bülücüme hisse söylemedin. Böyün ki yevmiyeyi alamayınca fırının önünde kedi ile yer kavgası yapıyorlar

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benimde ceza evinde dostlarım var ailemizden insanlar var aynı şartları bunlarada sunsun ozaman.
    bunların hepsi boş işler terörist teröristir , hırsız hırsızdır , kahbe kahbedir.
    umut hakkını kararını ŞEHİT ve GAZİ yakınları verir onların çocukları bu kahbelere karşı kanını canını vermiş
    Siz haklısınız Sn Sindoma.
    Yani benim demek istediğim kızılması gereken O'nlar değil ki!
    Ullkenin görünüşte en milliyetçi görülen parti genel baskaninın bunu ortaya atması.
    Onlarda fırsat bu fırsat her ortamda dile getiriyorlar.
    21 Ekim'e biri (Bahçeli dışında) "umut hakkı " dese ne olurdu acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ullkenin görünüşte en milliyetçi görülen parti genel baskaninın bunu ortaya atması.
    80 yaşındaki bir adama nasıl bir tehdit veya tablo sunuluyor da tüm siyasi söylemlerinden vazgeçebiliyor..!!

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    bu umut hakkı hakkında DEM kaç kere önerge vermiş inceleyin hele bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bence sıvama kısmındayız, kimse ğörmek istemiyor ama bi ğün pat diye 100delebilir yılan oğlu
    Bu durumda bankalar paraya para demez dayucuğum, sepete akbnk mı yohusa garan mı ekliyelim
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Amaç o zaten ses getirmek için bu söylemleri UÇ bir parti yaparsa gündem olurdu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Açık av mevsimi herkese açılınca onu kutluyorlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 732/736 İlkİlk ... 232632682722730731732733734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz