Kottan çıkmak % 95 ile, ortaklıktan çıkarma ise % 98 ile oluyor.
Kottan çıkmak % 95 ile, ortaklıktan çıkarma ise % 98 ile oluyor.
Son olarak bu spek bana size gore yüklü gelen malı verdi ya bana hayatta gitmez diyorsunuz bu spek çok defa bu malları verdi daha yukardan geri aldi baddog örneğinde yada tahtaya girip çıkan diğer yatırımcılardan sn tarlacidan özetle bugün verir yarın gelir daha yukardan geri alır burası borsa kim kime korsa demişler.
Birde tahtada güç nedir bence tahtayı istediği rakama götürebilmek değil . Piyasadan aykırı gelen gelebilecek olan akimlara karşı inatla tutabilmekte ve bunun için kaynağının olması gerektiğinde de bunu harcayabilmesi.
Mesela ben alıyorum ucuz piyasa kopmuş reel olarak her yer gorece pahalanmış ver ben aliciyim arkadaş diyince çekinmeden verebiliyor buna görev zararı diyorum.
Hedefe ulaşması için yazdığı zarar simdilik gözüken...
Bunlar degilmiydi mutluyu satma arifesinde üretimi durdurduk diye haber gönderen sonra 2 3 taban yemişti tahta.
Peşine 1 ay içinde mutlu satildi hadi bakalım olmadık mi o zaman güzel para kazanmıştık.
Keza bursa arazisi satışı değerlendirilmesi için 1 yıl yetki verdik tik yok 1 yıl bitti peşine 1 ay da kendileri arsa satıldı demedi mi...[emoji16]
Gazmanbaba iyisin hoşsun da bu temel analiz normal şartlar altında mümkündür.Ülke pisilik çukuruna batmış her kurum baronların uşağı olmuş senin hakkını verirler mi?Bak bir kaç gün önce mipaz arazisine yapılan ortada.Bu herifçioğluda arsayı onda bir fiyatına sattım derse ne yapabilirsin?
Hepimiz tahtacının insafına kalmışız.Yoksa elin mahkum fişekleyeceksin demenin alemi yok.Eli mahkum değil.Gerekli yerlere gerekli parayı yedirmeye bakar iş.
Ev topiginde yazmışlar fiyatlara bakın...
Bodrum'da bir ev,
Mayıs 2020
100.000 dolar
(kur 7.40'lar)
Pandemi,
Ekonomik kriz,
Olağanüstü rant;
Aynı ev
Temmuz 2022'de
440.000 dolara satıldı.
(kur malumm)
Ev sahipleri/emlakçılar son iki senedir çıldırmış durumda
dahası,
bu paralar ödeniyorr ...
Gazmanbaba herkes kendi çapında bir yatırım yaptı bu hisseye, ki biz yıllardır satmadan biriktirdik. Ülke koşulları ve fiyatlar belli. Durmadan yükselmekte. Şirketin arazisinin de konumu değeri malum. Öyle öldüm fiyatlara satılacağını da zannetmiyorum. En büyük sorun şirketin tek varlığı üzerinde müspet bir icraat göstermemesi. Ölü gibi adamlar. Hisseye yansıyacak en ufak aksiyonları yok. 18. madde uygulandıktan ve tapular dağıtıldıktan sonra ne olur? göreceğiz. Yatırımcısını sevmeyen bir patron-spek var karşımızda. Bir dolap çevirip bizi ekarte etmezlerse kimsenin zarar edeceğini düşünmüyorum. Ama burası Türkiye, bunu da unutmamak lazım.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri