Originally Posted by
oyunagelenadam
GÜLE GÜLE CİTİ
Citi Menkul Değerler, faaliyet izinlerinin tamamının iptal edilmesi talebiyle SPK'na başvuruda bulundu
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
...
Aracı kurumu satabilirdi, demek müşteri bilgilerinin ve geçmiş hareketlerin vs başkasına geçmesini istemiyor.
Dün "Öz Sermaye" "Equity" isminde 2016 yapımı bir film vardı. Bir şirketin halka arzını konu alıyor. Tekrar oynar ise tekrar seyredeceğim. Bir kaç detay yakaladım. Mesela aracı kurumda "yatırım bankacılığı" bölümündeki kişilerin "operasyon ve işlem" bölümündekileri ile konuşması yasak diye anladım. Bir de "Uyum" bölümü var, çok sertler. Bizde de o şekilde olmalı.
https://www.imdb.com/title/tt3958780/
>>>>>>>>>
Açıklama
Kadın odaklı ilk Wall Street filmi olan Equity, üst düzey yatırım bankacısı olan Naomi Bishop'un hırslarını ve bu yolda başından geçenleri konu alır. Onun büyük paralardan gelen büyük güç dünyası zalimlik ve acımasızlıktan ibarettir. Bankanın tartışmalı olarak hisselerinin halka arz kararı sonrası bu gücün kırılgan dengelerini tehdit ettiğinde Naomi, kendisini bir web skandalı ve aldatmacasına bulaşmış olarak bulur. Başrollerini Anna Gunn ve James Purefoy'un paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Meera Menon oturuyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri