Sayfa 733/932 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu durumda bankalar paraya para demez dayucuğum, sepete akbnk mı yohusa garan mı ekliyelim
    Tabiki yonca

2. Neden yonca, FED tokat atabilir bu sefer

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu durumda bankalar paraya para demez dayucuğum, sepete akbnk mı yohusa garan mı ekliyelim

Oooo bozkurt gelmiş nerelerdeydin yahu dün Türklerin bayramıydı seni kutlarken göremedim ismini değiştir bence ben sana artık boşkuş diyeceğim bozkurt sana ağır geliyor
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Benim eşşek, level atlıyor, artık üst liğe adım adım ğidiyor,hacimde destekliyor, orta ayar gruplar parmak sallıyor tahtacısısına

5. Bunlar 300/500 indirir. Enflasyonla bu yönetimin işi olmaz. Olmadığı da zaten sosyal çürümeden belli. Zengin fakir uçurumu arşa varmış. Pozisyonlarını almışlardır vitrinde tırıvırı şimşek. Para arzının son yıllık artışı temmuz 2025 yüzde 40.8… kaynak yapay zeka…. Para arzı durmadan olmaz. Durdursan zaten yazar kasa fırlatılır…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ihracatta geçen yılın %20 altındayız bu yıl. işçi haziran ayında çıkarttık, şuan yeni alım yapmıyoruz.
    İthalata dayalı büyüme diyede ɓir şey var ihalat büyüdükçe bize doğruda b irşeyler büyüyor
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Benim eşşek, level atlıyor, artık üst liğe adım adım ğidiyor,hacimde destekliyor, orta ayar gruplar parmak sallıyor tahtacısısına
    Ben eşeği sağlam kazığa bağladım bi yere kaçamaz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İthalata dayalı büyüme diyede É“ir şey var ihalat büyüdükçe bize doğruda b irşeyler büyüyor
    bunları teee 2006 da tartışırdık hissenette ya
    büyüme başka kalkınma başka, derdim ben mesela. çok kızanlar olurdu

Sayfa 733/932 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •