-
Güney afrika'da ekim'de m3 yıllık %5,01 (beklenti %5,85, önceki %6,72
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Rekabet Kurumu: Kurumsal Krediler Alanında Faaliyet Gösteren 13 Banka Hakkında Yürütülen Soruşturma Sonuçlandı: ING Bank A.Ş.’ye 21.112.960,50 TL, The Royal Bank of Scotland Plc. Merkezi Edinburgh İstanbul Merkez Şubesi’ne 66.429,75 TL idari para cezası verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*s&p, "zayıf türk lirası'nın yüksek enflasyonu beslemeye devam etmesinden endişe duymayı sürdürüyoruz"
-
*s&p, "ısrarcı şekilde yüksek enflasyon ve merkez bankası'nın yetersiz yanıtı türkiye'nin kredi notunu için yakın bir endişe olur"
-
*boe/cunliffe, "ingiltere ekonomisinin potansiyel büyümesinin yavaşladığı konusunda ppk'nın geri kalanı ile çok büyük ölçüde görüşbirliği içindeyiz"
-
Japonya'nun bu yıl Ekim ayında rafine bakır ihracatı, geçen yılın
aynı dönemine göre % 21,2 düşerek 37.930 tona indi.
Japonya Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre rafine bakır
ihracatı, yılın ilk on ayında geçen yıla göre % 16,2 düşerek 446.500 ton
oldu.
-
Japonya'nun bu yıl Ekim ayında çinko ihracatı, geçen yılın
aynı dönemine göre % 19,8 düşerek 3.886 tona indi.
Japonya Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre çinko
ihracatı, yılın ilk on ayında geçen yıla göre 11,7 düşerek 20.465
ton oldu.
-
Japonya'nun bu yıl Ekim ayında toplam kömür ithalatı geçen yılın
aynı dönemine göre % 7,2 düşerek 15.85 milyon tona indi.
Japonya Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre taşkömürü,
koklaşabilir kömür, termal kömürden oluşan toplam kömür ithalatı yılın
ilk on ayında geçen yıla göre 0,7 artarak 158 milyon tona çıktı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri