Sayfa 734/1001 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet

irandaki dolarlar türkiyeye hangi yollarla girer? girdikten sonra piyasaya (en azından bir bankada bir mevduat olarak) girebilir mi ? bir uzman yorumlasın.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    irandaki dolarlar türkiyeye hangi yollarla girer? girdikten sonra piyasaya (en azından bir bankada bir mevduat olarak) girebilir mi ? bir uzman yorumlasın.
    benim tanıdığım İranlıların Türkiye'de bankalarda hesapları vardı debit kartla para çekip yatırıyorlardı
    Türkiye'ye USD/EUR getirme işlerini Şiraz'a gittikçe 10,000 dolar çantasıyla getirdiğini söylerdi..daha fazlası havaalanına indiğinde sorun olma sebebiyle getirmezdi.
    daha başka illegal yolu illa ki vardır..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    bist neden 99k olacak deyip duruyorsun mert diyordun, sebebi bende bekliyordum, olay buymuş.
    Aslan parçası tahmin parçalamış yine.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    benim tanıdığım İranlıların Türkiye'de bankalarda hesapları vardı debit kartla para çekip yatırıyorlardı
    Türkiye'ye USD/EUR getirme işlerini Şiraz'a gittikçe 10,000 dolar çantasıyla getirdiğini söylerdi..daha fazlası havaalanına indiğinde sorun olma sebebiyle getirmezdi.
    daha başka illegal yolu illa ki vardır..
    aydın komşu ne diyor bu ABD İran çatışmasına?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Tahmin hakkimi kullaniyorum: Katilim Bankaciligi yoluyla devlet bankalarinda Gayrimenkul Katilim Fonlari ustunden al/sat ile.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    aydın komşu ne diyor bu ABD İran çatışmasına?
    Emmi ustune gitme cocugun fonlardan asiri zararda sesi ondan cikmiyor 😀😀😀

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmi ustune gitme cocugun fonlardan asiri zararda sesi ondan cikmiyor ������
    Ais mais vesaire diyordu.
    Sonra eksi yazdı falan.
    Aydıncım duvarları iyi dinle, kaçırıyorsun.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Emmi ustune gitme cocugun fonlardan asiri zararda sesi ondan cikmiyor ������
    Selçuk abim ile sürekli irtibat halindeyiz webcim. bana inanmıyorsan ona sor
    zararım hiç yok
    dinamik yönetiyorum ben

Sayfa 734/1001 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •