Sayfa 734/1000 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bahsettiğiniz olay oluyor hali hazırda,en son ekşi sözlükte bir konu açmışlardı,üyenin banka kasası içindeki parası kaybolmuştu.
    Ekşi sözlükte yazılanlara şüphe ile yaklaşın bence
    Banka kasasına koyulan, olan ve alınanı banka bilmez zaten o yüzden oraya koyarsınız.
    Onlar sadece kasaya erişim zamanını kayıt altına alır. Bu nedenle sorumluluk almazlar.
    Şubenin ana kasasından farklı yerdedir. Öyle sürekli girip çıkılan bir yer değildir. Personel kapıyı sizle açar ve kapar. Orada oturup anahtar deneyeceğini düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. Ya bu KIZILAY habire size de msj atıp fitre istiyor mu? Bir de kampanya yapmış sanki SON 3 GÜN diye yazmış yararlanmak isteyene ama hiç bu kadar msj attıklarını görmemiştim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ya bu KIZILAY habire size de msj atıp fitre istiyor mu? Bir de kampanya yapmış sanki SON 3 GÜN diye yazmış yararlanmak isteyene ama hiç bu kadar msj attıklarını görmemiştim.
    Herkes para istiyor...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. Bu ülke de kanunların veya kuralların açıklarını bilen yada örgütlü bildirilenler tarafından meslek haline getirilmiş işler vardır.

2010 yılında başıma gelen konu. İnternet üzerinden bir otomobil aldım. İzmir den Tokat' a gittim, yorulmuştum. Adamlar bir telefon satış dükkanı işletiyordu. Uyanıklar ( 4 kişi ) sürekli sohbet ederek aracı incelememe bir nevi mani oldular. Noterden iş bitti. Düştüm yola. Daha Amasya ya gelmeden aracın alt takım döküldü. başladık tamircide masrafa, Ankara da servise soktum. Araç komple taklalıymış. Şirket aracıymış vb. Neyse sineye çektim, binerim uzun yıllar dedim. 6 ay sonra vergisini yatırayım diye internete girdiğimde aracımda yakalama kararı olduğunu gördüm.

Uzatmayayım, aracı garaja çektim. Tokat ' a adamların yanına gittim. Çoktan kaybolmuşlar. Bunlar 2 ayda bir il değiştirirlermiş. Savcılığa gittim, banka borcu -rehin- olan araç noterden nasıl satışı yapılır, polis 1 saat içinde yeni ruhsatı nasıl verir , bunlar şebeke savcım dedim. '' kardeşim hikaye anlatma, git işine '' cevabıyla yıkıldım. Bankanın avukatı bayanı konuşturdum ve tüm şebekeyi öğrendim. Kendi yöntemleriyle çözdüm. Ama bu süreçte çok yıprandım.

Yani tam donanımlı vatandaş oldum sonunda.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu ülke de kanunların veya kuralların açıklarını bilen yada örgütlü bildirilenler tarafından meslek haline getirilmiş işler vardır.

2010 yılında başıma gelen konu. İnternet üzerinden bir otomobil aldım. İzmir den Tokat' a gittim, yorulmuştum. Adamlar bir telefon satış dükkanı işletiyordu. Uyanıklar ( 4 kişi ) sürekli sohbet ederek aracı incelememe bir nevi mani oldular. Noterden iş bitti. Düştüm yola. Daha Amasya ya gelmeden aracın alt takım döküldü. başladık tamircide masrafa, Ankara da servise soktum. Araç komple taklalıymış. Şirket aracıymış vb. Neyse sineye çektim, binerim uzun yıllar dedim. 6 ay sonra vergisini yatırayım diye internete girdiğimde aracımda yakalama kararı olduğunu gördüm.

Uzatmayayım, aracı garaja çektim. Tokat ' a adamların yanına gittim. Çoktan kaybolmuşlar. Bunlar 2 ayda bir il değiştirirlermiş. Savcılığa gittim, banka borcu -rehin- olan araç noterden nasıl satışı yapılır, polis 1 saat içinde yeni ruhsatı nasıl verir , bunlar şebeke savcım dedim. '' kardeşim hikaye anlatma, git işine '' cevabıyla yıkıldım. Bankanın avukatı bayanı konuşturdum ve tüm şebekeyi öğrendim. Kendi yöntemleriyle çözdüm. Ama bu süreçte çok yıprandım.

Yani tam donanımlı vatandaş oldum sonunda.
    Savcı fetöcüdür. Piyangodan savcı olmuş işte, bekci olamıcak adamdır.

6. Bu akşamın konusu küçük yerlerde misal Tavşanlı da yaşam olsun. Mesela, gezilecek yerleri, sanatsal, kültürel faaliyetler, ulaşım ve sağlık imkanları, konut ve arsa fiyatları vb. Avrupa ya özeneceğimize memleketimizi tanıyalım tadında.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli hkm, sanırım yanlış anladınız ! Altın aslında bu ülkede dolardır. Değeri dolarla belirlenen ve bizim otoritelerin maalesef !! müdahale edemediği bir emtiadır. Yurt dışından yolcu beraberi getirilen altın miktaını 5 kg. a çıkarmışlardı hatırlarsak. Çünkü o zaman merkez de altın topluyordu.

Şimdi, sıradan vatandaşın talep ettiği her gram için yurt dışına döviz ödenmek durumunda. Olsa dükkan vatandaşın misali.
    Burada şöyle bir ayrıntı var aslında;Kuveyt Türk hariç diğer bankalar fiziki altın vermiyor müşteriye,belki 1kg üstü bazı yatırım bankaları,yani atıyorum X bankasına yatırdığınız 380 bin tl ile 1kg dijital altın alıyorsunuz,kar edip satmak istediniz elinize geçen yine tl...doları anlarım,tl ile alıp bankadan talep ediyorsunuz ama altında bu durum çok kısıtlı neden böyle piyasayı tedirgin edecek önlemler alınır ki?

8.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Savcı fetöcüdür. Piyangodan savcı olmuş işte, bekci olamıcak adamdır.
    Evet, yazmadım ama bilenler anlıyor. Savcı, trafik şube personeli ve noter şu an içerdeler. Bir de Seferihisar da '' en büyük çete biziz '' diyen komiser layıkını buldular.

Sayfa 734/1000 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •