Sayfa 734/1004 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Nasipte varsa el getirir, yel getirir, sel getirir! nasipte yoksa el götürür, yel götürür, sel götürür.

2.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Sizde ayni sorun var sanirim...bu sorunun cozumu yok bence...nasibi veren allah vermiyorsa ne yapacaksin...kazancimizi paylassak bir miktar acaba nasip acilir mi...
    Paylaşabildiğim kadar esirgemeyip paylaşıyorum, zekatı ihmal etmemek lazım, o paylaşmak değil farz olan şey, yani bir jest yapmış bir iyilik yapılmış olunmuyor,onu vermenin de adabı verirken verdiğini incitmeden vermeli, sağ elinin verdiğini sol elin bilmemeli.

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Nasipte varsa el getirir, yel getirir, sel getirir! nasipte yoksa el götürür, yel götürür, sel götürür.
    Aynen katiliyorum...zamaninda 10 yil oldu neredeyse 7.5 tl poltk al dedi tinaz hocam.. dedim patron sirketi su bu almadik sirketi tanima ihtiyaci bile duymadik hisse 480 tl oldu...

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Paylaşabildiğim kadar esirgemeyip paylaşıyorum, zekatı ihmal etmemek lazım, o paylaşmak değil farz olan şey, yani bir jest yapmış bir iyilik yapılmış olunmuyor,onu vermenin de adabı verirken verdiğini incitmeden vermeli, sağ elinin verdiğini sol elin bilmemeli.
    Herhalde paylasmak yok allahda bukadar diyor baska birseyle aciklayamiyorum kismetsizligi....

5.  Alıntı Originally Posted by r-e-x Yazıyı Oku
    herhalde paylasmak yok allahda bukadar diyor baska birseyle aciklayamiyorum kismetsizligi....
    Dün 4500 puan göçen piyasa bugün neden geri aldı, dünya da ülke de ne değişti ?
    Hiç bir şey.

6. Eliniz de x hisse var biliyorsun ederi bu fiyatlar değil, düşünüp kafa yoruyorsun nasıl olur diye, hiç planında yok ben bu hisseyi bu fiyata alnıma silah dayasalar vermem diyorsun, bi bakmışsın satmışsın hisse uçuşta.
    Nasip.

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Dün 4500 puan göçen piyasa bugün neden geri aldı, dünya da ülke de ne değişti ?
    Hiç bir şey.

sebebi endeksin bir hedefinin olması ucuz olması aşı haberi gelince toparladı...olumlu haber duyunca bu hep böyle olur artık...döviz baskılanmış durumda...

8.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Eliniz de x hisse var biliyorsun ederi bu fiyatlar değil, düşünüp kafa yoruyorsun nasıl olur diye, hiç planında yok ben bu hisseyi bu fiyata alnıma silah dayasalar vermem diyorsun, bi bakmışsın satmışsın hisse uçuşta.
    Nasip.
    selecte yaşadığım durum bu...selec 20 tl üzerinden bahsettiğimde hisse 7-8 tl lerde idi...akıl tutulması oluyor bazen.baska nasiplere yöneleceğiz artık kacan balık büyük olurmuş.....

Sayfa 734/1004 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •