Allah Bayram Arife’si bunları kahrı kazap eylesin diğer bayramı göstermesin inş bir taraf tavan yap bir tarafı hukuksuzluk ile taban allah fitil fitil çıkarsın inş
Allah Bayram Arife’si bunları kahrı kazap eylesin diğer bayramı göstermesin inş bir taraf tavan yap bir tarafı hukuksuzluk ile taban allah fitil fitil çıkarsın inş
zarar yiyen zaten yemiş bu kadar da beklemiş ve bi tonda fırsat kaçırmış . ben olsam namus meselesi yapardım bu işi . en az aldığım yere gelene kadr satmazdım . allah sabır versin
yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün
neden çağrı muhafiyeti için başvurdu bunlar ? çünkü bi ton ky girdi mala ve geri alamadılar lotları . şimdi yandaş spk tarafından yandaş hisseye muhafiyete okey geldi bide böyle deneyecekler kağıttaki ky leri dökmeyi . vermeyin lan .yeminle vermeyin malınızı . zaten süründürüyor kağıt madem öyle onlar da sürünsün .
arkadaşlar tabanda alımlar cılız mı? alım oluyor mu derinlik resmi alabilir miyiz teşekkürler
Bunları senmi diyorsun cesur
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar %77 hisseyi 0.36 usd den almış bi şekilde oralar görülür!
ayrıca burada da doğan gazete,hurriyet daha önce önce aldıkları vatan vs birleşmeleri konuşulacaktır!
tabii şu an ki durumlar düzelince
bu işin laylay ı olmaz. bu resmen dolandırıcılık . devlet tarafından yapılan resmi bi dolandırıcılık hemde . ben buna karşıyım . ama yemin ederim benim elimde bunun lotları olsa ölümüne tutardım en az aldığım yere gelene kadar . ne yani hem zararına tutacaksınız hem zaman ve fırsat kaybedeceksiniz hem resmi olarak dolandırılacksınız bide üstüne elinizdekileri verip bunları rahatlatacaksınız öylemi ? işte bu artık bu saatten sonra cibiliyet meselesi . herkes kendine yakışanı yapsın .
Yer İmleri