Sayfa 735/1004 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Yurt dışında şu reditçilerin başı ifade veriyor sanırım. Piyasadaki büyükler yine küçükleri yiyecek anlaşılan

.
    tabi onlar büyüklere nasıl zarar vermeye çalıştıysa büyüklerde aynı şekilde karşılık verecektir, her ne kadar olayın daha da büyümemesi için özellikle büyükler biraz sakin davransa da onlar sinsi sinsi vuracaklardır. ayaklar baş olmaya çalışır ve baş bunun karşılığını vermez ise olaylar tamamen kontrolden çıkacaktır.

Elon Musk denilen adam bayağıdır dogecoini övüp duruyordu, reddit grubuna kendisinin de destek olduğunu herkes biliyor, redditte dogecoin mesajı atılınca bir anda %500-600 arası bir artış kaydetti, musk şimdi de kuşlu sitede bitcoin resmini koymuş ve bitcoin kudurmaya başladı.

şimdi gelelim olayları kurgulamaya; reddit grubu abd de bazı mesajları verdi ama buna büyükler hoppp dedi ve küçükler sıkıntı yaşayacaklarını anladılar, bu artık kısmi de olsa bir akıma dönüşüyor, tahminime göre şimdi redditi takip edenlerin sayısı iyice artmaya başlamıştır, hemde her ülkeden takip edenler olmaya başlamıştır.

bu durumda bunu yasal düzenlemesi olan borsada yapıp suç işleme ve ceza ile karşı karşıya kalacaklarına, coin piyasasına yönelerek orada at koşturmaları daha kolay olacaktır. kendilerini takip edenlerin de bu durumdan faydalanmak istemesi durumunda borsalardan çıkan para oraya akacaktır.

işin özeti, borsada büyükler küçükleri yakın zamanda ezecek ve haddinizi bilin diyecek, ama olan coin piyasasına girmek istemeyen küçüklere olacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Hatta BOFA' nın alım - satım performansına baktım, neredeyse tüm U30 kağıtlarında zararda şu ana kadar...

Ben bugün TKFEN tahtasında işlem yapıyorum, burda da muhtemelen şort yapıyor...

Şimdilik 25 kademe terste, bi ara sattıklarının bir kısmını kapattı zararı daha da arttı, normalde 15 kademe civarındaydı...

Tabi BOFA bu kapanışa kadar ne yapar yine de bilinmez...

Endeks düşecek diye korktuk kapattık pozisyonları...

Adam karanlıkta 50 kademe çizmiş tahtayı gel de kafayı yeme...

Neyse en azından BOFA zarar etti, ben maliyetine kapadım, o da bişeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Endeks düşecek diye korktuk kapattık pozisyonları...

Adam karanlıkta 50 kademe çizmiş tahtayı gel de kafayı yeme...

Neyse en azından BOFA zarar etti, ben maliyetine kapadım, o da bişeydir...
    Ay sonu kapanışta poz değişimidir diye düşünüyorum. Böyle abest hareketler ay sonlarında oluyor. Bazen viop değişimlerinde de yapıyorlar.

Eğer ihtiyacınız olmayan şeyler satın alırsanız, çok geçmeden ihtiyacınız olan şeyleri satmak zorunda kalırsınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    DOW un tekniği nasıl?

AVRUPA borsaları kapandıktan sonra toparlar mı?

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    DOW un tekniği nasıl?

AVRUPA borsaları kapandıktan sonra toparlar mı?

DOW' un tekniğini en iyi bizim PALA bilir...

Bizim PALA' nın hal ve hareketlerine bakınca DOW 30.000 aşağı kıracağını fiyatlıyor...

6. Vobta poz yazmak çok gereksiz sildim yazıyı
    5 dk sonra ne olur bilinmez yani

7. Bitcoin resmi koydugunu gormedim
    yazdigi su :
    u can’t sell houses u don’t own
    u can’t sell cars u don’t own
    but
    u *can* sell stock u don’t own!?
    this is bs – shorting is a scam
    legal only for vestigial reasons
    Gercekleri yazmis .
    Reddit olayinda buyukler olsa dahi yapacak bir seyleri yok. Olayin icinde Fiziki teslimat zorunlulugu ve sayisi sinirli ise ister buyuk ol ister kucuk ol olusan fiyatlanmada yapabilecegin bir sey yok sonucta sinirsiz degil,
    Kullanicilarin bazi hisselerde yeni pozisyon acmalarini yasaklandi , sadece var olan pozisyonlarini kapatmalarina musade edildi . Yani Duzen diyorki ben Buyuklerin yanindayim.
    Suan bu yasaklama piyasalarin icin bence cok kotu bir ornek olusturuyor. Sahsen ben Bu akimin icinde aktif bir sekilde olsam insanlara sunu soyler kendimde bunu yapardim : Elimde ne kadar Hisse pozisyon varsa kapatir full nakite gecerdim.Buyukleri kollamak adina Kucuklere yasaklar getiriyorsan kucuklerin bu piyasada islem yapmasi yada yem olmalarinin bir anlami yok!!

Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    tabi onlar büyüklere nasıl zarar vermeye çalıştıysa büyüklerde aynı şekilde karşılık verecektir, her ne kadar olayın daha da büyümemesi için özellikle büyükler biraz sakin davransa da onlar sinsi sinsi vuracaklardır. ayaklar baş olmaya çalışır ve baş bunun karşılığını vermez ise olaylar tamamen kontrolden çıkacaktır.

Elon Musk denilen adam bayağıdır dogecoini övüp duruyordu, reddit grubuna kendisinin de destek olduğunu herkes biliyor, redditte dogecoin mesajı atılınca bir anda %500-600 arası bir artış kaydetti, musk şimdi de kuşlu sitede bitcoin resmini koymuş ve bitcoin kudurmaya başladı.

şimdi gelelim olayları kurgulamaya; reddit grubu abd de bazı mesajları verdi ama buna büyükler hoppp dedi ve küçükler sıkıntı yaşayacaklarını anladılar, bu artık kısmi de olsa bir akıma dönüşüyor, tahminime göre şimdi redditi takip edenlerin sayısı iyice artmaya başlamıştır, hemde her ülkeden takip edenler olmaya başlamıştır.

bu durumda bunu yasal düzenlemesi olan borsada yapıp suç işleme ve ceza ile karşı karşıya kalacaklarına, coin piyasasına yönelerek orada at koşturmaları daha kolay olacaktır. kendilerini takip edenlerin de bu durumdan faydalanmak istemesi durumunda borsalardan çıkan para oraya akacaktır.

işin özeti, borsada büyükler küçükleri yakın zamanda ezecek ve haddinizi bilin diyecek, ama olan coin piyasasına girmek istemeyen küçüklere olacaktır.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Günlerdir ARCLK endeksi sırtlıyordu resmen, çok güzel performans sergiliyordu...

Kapanışta bir tekme de ona geçirmiş PALA...

U30' daki satış yiyen kağıtlara bakıyorum, durum hiç de iç açıcı görünmüyor...

Oluk Oluk mal çıkışı var, GEDİK bugün 295 mn TL satış yapmış, GEDİK' in bütün portföyü bu kadar var mıdır...

Yukarı tepki evet sığ ve hızlı bir şekilde bekliyorum ama olmayabilir de...

Ama tepki olacaksa tepkinin nihayetini iyi belirleyip şorta abanmak lazım...

Sayfa 735/1004 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •