Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 735/944 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Viop LII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Geleceği sektörü teknoloji vs
    Ancak hangi şirket gider bir görüşüm yok. Global bir çatışma var herkes kendi standartının geçerli olmasını istiyor olabilir.

Windows 8 çıkınca Microsoft 50-60 milyar dolardı diye hatırlıyorum, lisanssız kurulumu zorlaştığı için ileride iyi para kazanır diye düşündüm ama alma imkanı olmadığı için işlem yapmadım. Şu an lisanslar çok pahalı gibi.

Twitter odasında birisi isim vermeden BIST'den bir şirket söyledi, teknoloji, network vs o alanlarda olabilir ama tekrar dinleme imkanı yok. Alcatel, Netaş, Karel dışında olabilir ya da bir şirketin iştirakidir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geleceği sektörü teknoloji vs
    Ancak hangi şirket gider bir görüşüm yok. Global bir çatışma ver herkes kendi standartının geçerli olmasını istiyor olabilir.

Windows 8 çıkınca Microsoft 50-60 milyar dolardı diye hatırlıyorum, lisanssız kurulumu zorlaştığı için ileride iyi para kazanır diye düşündüm ama alma imkanı olmadığı için işlem yapmadım. Şu an lisanslar çok pahalı gibi.

Twitter odasında birisi isim vermeden BIST'den bir şirket söyledi, teknoloji, network vs o alanlarda olabilir ama tekrar dinleme imkanı yok.

Elinize sağlık. Teknoloji meselesi karmaşık. Geçmişte ".com" balonu gibi bir tecrübe var.
    Ancak "balon" olarak nitelenen bu süreçte bir takım insanların inanılmaz paralar kazanmadığı anlamına da gelmiyor.
    Sanırım Türkiye' den Kontrolmatik vb 1-2 şirketten sıkça söz ediliyor sağda-solda. Yurtdışı yatırımları, ihracat potansiyelleri vb nedeniyle.

Yeni furya AI(Yapay Zeka). Bu süreç de kendi balonlarını yaratacaktır muhtemelen dünya çapında. Türkiye'de maalesef bu süreçte balon olabilecek şirket bile yok.

Uluslararası pazarda ise NVIDIA, Alphabet(Google), MicroSoft, Apple gibi şirketler bu süreçlerden gerek pazar hakimiyetleri, gerek satın alma güçleri nedeniyle güçlenerek çıkacaklar gibi görünüyor. Parayı kimler vurabilir? Bu şirketlerin satın alma radarına girebilecek minik şirketleri bulabilenler.

Mevzuu teknoloji olunca elbette Crypto pazarını anmadan geçmek olmaz. Sözde hayatımızda devrime neden olacaklardı...
    Ancak Pandemi döneminde yaratılan emisyonu yutmak dışında pek bir işe yaradıklarını göremedim ben şahsen...
    Yine de birilerini zengin etti mi? Etti.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Eskiden Maxell, TDK, BASF, Sony ve bir de RAKS vardı. Arjantin'de çarşıda sahte RAKS kasetleri gördüm diye bir haber okudum gittim RAKS hissesi aldım Sonra kapandı galiba.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden Maxell, TDK, BASF, Sony ve bir de RAKS vardı. Arjantin'de çarşıda sahte RAKS kasetleri gördüm diye bir haber gördüm gittim RAKS hissesi aldım Sonra kapandı galiba.
    raks isim hakkını devretti..

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden Maxell, TDK, BASF, Sony ve bir de RAKS vardı. Arjantin'de çarşıda sahte RAKS kasetleri gördüm diye bir haber okudum gittim RAKS hissesi aldım Sonra kapandı galiba.
    Raks 1991 den başlayarak 9x yıllarında müşterimdi. "Bilişim", o zamanki adıyla Bilgisayar işlerini yapardım.
    Zaten o yıllarda bitmişlerdi... Unkapanı'nın bitişi ile paralel...

EK: Mahsun KIRMIZIGÜL, Alişan vb. bir kaç garip isimli türkücü daha o mirasın üzerinde yükseldi MMC'miydi neydi şirketleri?

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden Maxell, TDK, BASF, Sony ve bir de RAKS vardı. Arjantin'de çarşıda sahte RAKS kasetleri gördüm diye bir haber okudum gittim RAKS hissesi aldım Sonra kapandı galiba.
    O yıllarda bende de RAKSE vardı 1 TL'den almıştım. 70 lot batırdım, batan tek senedim de o oldu. Uzun yıllar sonra da full girdiğim ATPET ben sattıktan sonra battı. Diyeceğim o ki yarının ne getireceği belli değil.

7.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    O yıllarda bende de RAKSE vardı 1 TL'den almıştım. 70 lot batırdım, batan tek senedim de o oldu. Uzun yıllar sonra da full girdiğim ATPET ben sattıktan sonra battı. Diyeceğim o ki yarının ne getireceği belli değil.
    Oooo renkdaş. Seninle burada karşılaşmak... Topiği boşlamışsın.

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Evet bir de EMSAN'lar vardı, artık çımka ve aluminyum tencere değil çelik tencere kullanılacak demiştim o hisseler de kapandı galiba.

Yalnız LAVA döküm borsaya gelir ise düşünebilirim.

Sayfa 735/944 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •