Sayfa 736/964 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Sayın frecell bu zamana değin sirketin iyi niyetinden bahseden kesim bile bugün aldığim haberler sonucu aynen yukarda ifade ettiğiniz söylemlere yogunlaşmıs ve destek konusunda tam ve sonuna kadar şirketin karşısına geçmiş. Butün yatırımcılar artık şirket elini taşın altına koymalı hep işleri ky yaptı der. Şu an kademelerdeki miktarıda belirleyen kişinin eski bir ky ve dans arkadaşları olduğu dillendiriliyor. Ben aslında hissenin geçmişini pek bilmem tesadüf sonucu bir arkadaşımın tavsiyesi ile girdim. Çok sıkıntım yok ama desteğe her zaman varım. Görünen durumda pek çok kişi kan ağlamakta. Artık bıçak kemiğe dayanmış. Şirket batacak kaçacak diyenlerede aldırmayıp sadece ky kendini şirketin işini yaparak kullandırtmamalı. Gelişmelerin hası yakında. Bugünlerde bir kap haberiyle gaz alınmaya kalkılabilir. Bu oyunlara uyanık olunmalı. Yazdığım kelimeler benim duyum ve yorumlarım. Etkilenmeyin sadece okuyun gećin arkadaşlar.

2. hadi biz alıştık beklemeye 1 tlden 30 milyon lotu alan birileri 5 yıl beklermi ? 30milyon para bagladı adamlar 35 kuruşluk hisseyi 1 tl aldılar hemde

3. Frecell hocam ben 5 yıldır kervan dayım kendime görede belli büyüklükte bir miktar hissem var. Başkalarına göre çerez parası olabilir. Bir 5 yıl daha beklerim hatta param tamamen batabilir hiç sıkıntı yok. Eğer yeniden bir dava açıcaksanız bence şirketi batırmaya oynamalısınız. Batırmaktan kasıt kot dışı anlamında değil şirketin sahiplerine hiç birşey olmaz. Tamamen ellerini kollarını bağlamalısınız taki tüm mal varlıklarına ve hatta hapis cezasına kadar. Ayrıca spk yada dava açmalısınız. Söylediklerim kolay olmayabilir ancak iyi ve güvenilir bir ekiple bunu yapabilirsiniz. Amacınız bu olmalı. Oluşum için gerekli desteği vermeye hazırım.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. şirketle uğraşılması baştan hata.

spk alehyine anaysaya dava açılması gerek. daha önce de söyledim. hatta yanına danıştayı da ekleyin.

bi kamuoyuyla hallolur Allahın izniylen. avukat yoksa size en iyilerinden ayarlarım merak eetmeyin.

bu arada ben avukat değilim. sadece hissedeiym.

spk zaten ne zaman ky lehine karar almış. spk dan meded ummmak, trumptan merhamet beklemek gibi bişey.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

5. Hocam sagolun av da ayarlariz...

Sirketede gerekirse spk ya da hukuki mucadele yuruturuz...

Sagolsun destek cok iyi

Tabi bu sadece hukuki degil basin,dilekce sikayet dilekceleri ve onlarcasi

Ama oncelik sirket kusura bakmayin biz sirket icin elimizden geleni yaptik tabela hala 0-0

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6. degerli dostlar,artık yeter diyelim ve fesih davasını tekrar acalım.başka davalar acılacaksa hemen acalım.bunlara insanlık yaramıyor.
    tekrardan vekalet gerekiyorsa ben hemen gönderirim.parasal yardıma hazırım.

Bazi arkafadaslarin akli yeni basina geldi tilki ile dans etmenin bedelini odedik ve odemeye devam ediyoruz.
    Spk.nin neden hisseye ait blokeyi kisitli kaldirdigini simdi anlamissinizdir umarim.
    Zeynep zannediyormusubuzki 1 tl.den satti buna ben guluyorum ayrica kargalarda guluyor.
    Be densiz 1 tl.dan sattinnda 37 kurustan alacak kabiliyetin yokmu
    Insanda biraz seref ve haysiyet onur olur davayi cekerken verdigin
    Sozlere ne oldu.
    Simdi dava icin nasil guvenecegiz
    Ben kendi adima yokum insanda biraz tutarlılık olur daha bir hafta once sirketi savunanlar hemen döndüler

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Bazi arkafadaslarin akli yeni basina geldi tilki ile dans etmenin bedelini odedik ve odemeye devam ediyoruz.
    Spk.nin neden hisseye ait blokeyi kisitli kaldirdigini simdi anlamissinizdir umarim.
    Zeynep zannediyormusubuzki 1 tl.den satti buna ben guluyorum ayrica kargalarda guluyor.
    Be densiz 1 tl.dan sattinnda 37 kurustan alacak kabiliyetin yokmu
    Insanda biraz seref ve haysiyet onur olur davayi cekerken verdigin
    Sozlere ne oldu.
    Simdi dava icin nasil guvenecegiz
    Ben kendi adima yokum insanda biraz tutarlılık olur daha bir hafta once sirketi savunanlar hemen döndüler
    Hocam bakin yine ayni seyleri yazmayacagim...

Bizim davayi cekme sebebimiz sirketin bazi alacaklarini yapilandirmasiyla ilgiliydi... Yoksa bu surec farkli yerlere gidebilirdi...bunlar yavastan bilancoda goruldu

Zaten davamizi geri cekiyoruz belli sure bir icraat goremezsek iyi niyet seffaflik ve durust yonetim devam etmezse tekrar acariz dedik

Soyledigimizden ne farkli simdi???

Yani sayfalarca yazdik her hafta yaziyorsunuz cvp veriyoruz...

Biz sirketin seffaf ve duzgun yonetilmesi halinde camura bulanmis altin degerinin ortaya cikacagina inaniyoruz..

Bu engelleniyorsa hukuki mucadelemize davam ederiz. .

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 736/964 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •