Bu şirketten hiç bir cacık olmayacağı kanısındayım...Ne zaman alsam hep zarar ediyorum ve zararına satıyorum.. Aslanlar gibi THYO , TUPRAŞ ve ASELSAN varken bu şirketlere bir daha bulaşmayacağım...
Bu şirketten hiç bir cacık olmayacağı kanısındayım...Ne zaman alsam hep zarar ediyorum ve zararına satıyorum.. Aslanlar gibi THYO , TUPRAŞ ve ASELSAN varken bu şirketlere bir daha bulaşmayacağım...
Ky kafasiyla dusunmemek gerek.bist ve dolar karsisinda by nin kaybi yok mu.elbet zamani geldiğinde fiyatlayacaktir.zamaninda 2 tl iken 16.50 tl fiyat beklentim var demiştim.hatirlayan bilir..ytd
Merhaba Kemal hocam. Ben bu patrondan hiç haz etmiyorum artık. Geçen sene yaptıkları ortada. Fiyat düşmüş buralara hiç umrunda değil bir tane kap haberi yok. En az 12 lerde olması gerekirdi. Bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun.
P13 Blue Max Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
***SAFKR*** SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Yeni İş İlişkisi)
24 Dec 2021 09:38
takibe aldık bakalım..bol şans
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Noluya burada
20 gündür tek kelam yazan yok
Yer İmleri