birleşmenin iptal edilme olasılıgı varmıdır!!
sodaya hakkaten yazık olucak..
birleşmenin iptal edilme olasılıgı varmıdır!!
sodaya hakkaten yazık olucak..
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Tupras 145'ten 80'e indi. Bankalar yari fiyatinda.
Ortamin farkinda olalim.
Uzun suredir yabanci yok. 2018 secimleriyle ciktilar gelmemek uzere.
Adamlar mallari hepimizin ustune yikti iste, mal mal tasiyoruz. Onlar da yabancinin olmadigi, kumarbazlarin akin ettigi tahtalara gecti. Yeni gelen 250 bin tane ile keyifleri yerinde. Siz de deneyin isterseniz.
Sonuc olara neymis? Turkiye gibi yerde yatirim matiirm olmazmis, paran da sinirin de hic olurmus. Kac sene benle kavga ettiniz, itiraf edin simdi.
Tüpraş elindeki depo mallarının maliyeti 70 veya 80 dolarda var yani iyi mallandılar her tarafı kâr olsa ne yazar zarar kol böreği gibi...ayrıca şu an üretimi sıkıntılı satışı demiyorum bile .....
Bizde maliyet petrol ve doğal gazda düştü her nekadar yurt dışında bir kaç saat tesis kapalı olsada açıldılar yada hiç kapanmadı
T.C. hiç kapanmadı depoya olsada çalışıyor....
Tüpraşı kıyaslama yapacaksak pegasus ve tav olabilir sayın 666
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum
Tupras bile 2.2 milyar ceyrekte zarar aciklamasina ragmen 145 lerden 80 lere indi. Bunlar gecen yil ceyreklere gore karda artis saglamalarina ragmen rezil durumdalar.
Ancak tupras karsilastirman harici tum yoruma siddetle katiliyorum. Hepsi cok dogru analiz.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba ortaklar bizim hisseleri birleşirken izin aldılarmı ? Ozaman Devletde bunlardan izin almadan yapsın (dinsizin hakından imansız gelir nokta )
İHRACAT Yapan şirket oldugundan yüzde 1 etkilemez sodayı
Meydanlara inme olayı hızlanırsa birleşme işi zorlaşır.
Yer İmleri