Sayfa 736/1002 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ondan geri zekalı olmuş olabilir, Hz. Ademden beri olan çayı biz sadece ~ 100 yıldır içmeye başladık.
    ++++++++++++++++++++++ )))))))))))
    @erefefik

2. Conflict
    @ConflictTR
    ·
    1 sa
    Manavgat'taki yangını çıkaran 12 yaşındaki çocuk: "Annem ve babam ayrılacaklarını söylediği için psikolojim bozulmuştu, kafamda ormanı yakma planım vardı†dedi
    ....................................
    @erefefik

3. Ali KIDIK
    @alikdk
    Türk iş jetinde onlarca valiz dolusu kokain yakalandı. Brezilya Fortaleza Havalimanı'ndan Belçika'ya uçacak olan yolcunun olduğu iddia edilen kokainlere el konuldu. Yolcu ve pilotlar gözaltına alındı
    Uçak ACM air adında özel bir şirkete aitmiş. Şirketin eco su Çiğdem Özkan hanımefendi. Akp Diyarbakır milletvekili adayı imiş.

Uçak Affan Holdinge aitmiş. Eski Başbakanlık uçağı.
    @erefefik

4. Abdullah T.R
    @TraderAT12
    ·
    6d
    #Covid_19
    Kırm

Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonu, 2 doz aşısını yaptırmayan müşterileri yarından itibaren iş yerlerine almayacaklarını açıkladı
    .
    ✔kendi kendinize yasaklar koyuyorsunuz da ülkenin yarısı Aşı olmadı kardeş, ekonomik zararı size olur
    @erefefik

Selammlarr dostum
    nezaketlerinden birşey demiyor dolar cilar da...aç bi topik...bide geldinden beri dolar düşüşte. ..ugursuz derler adamlari ekmeginden etme...cok ciddi gordum yazılarını. ..boş verrrr...kah kah.....
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ....................................
    GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Selammlarr dostum
    nezaketlerinden birşey demiyor dolar cilar da...aç bi topik...bide geldinden beri dolar düşüşte. ..ugursuz derler adamlari ekmeginden etme...cok ciddi gordum yazılarını. ..boş verrrr...kah kah.....

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılara dün son verecektim de haberler aktı. Haklısın.. .Abi bu başlığa her geldiğimde dolar düşer.

Bu arada yakalanan kokain 1,3 tonmuş .Yuuuuuuhhhh.
    @erefefik

Araya para sokup topiğin insicamını bozmayın...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Son dakika: Milas'taki yangınlarda alevler Kemerköy Termik Santrali'ne sıçradı. Patlama seslerinin de duyulduğu santralden sirenler çalıyor.

Sayfa 736/1002 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •