....................................Conflict
@ConflictTR
·
1 sa
Manavgat'taki yangını çıkaran 12 yaşındaki çocuk: "Annem ve babam ayrılacaklarını söylediği için psikolojim bozulmuştu, kafamda ormanı yakma planım vardı†dedi
@erefefik
Uçak ACM air adında özel bir şirkete aitmiş. Şirketin eco su Çiğdem Özkan hanımefendi. Akp Diyarbakır milletvekili adayı imiş.Ali KIDIK
@alikdk
Türk iş jetinde onlarca valiz dolusu kokain yakalandı. Brezilya Fortaleza Havalimanı'ndan Belçika'ya uçacak olan yolcunun olduğu iddia edilen kokainlere el konuldu. Yolcu ve pilotlar gözaltına alındı
Uçak Affan Holdinge aitmiş. Eski Başbakanlık uçağı.
@erefefik
Abdullah T.R
@TraderAT12
·
6d
#Covid_19
Kırm
Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonu, 2 doz aşısını yaptırmayan müşterileri yarından itibaren iş yerlerine almayacaklarını açıkladı
.
✔kendi kendinize yasaklar koyuyorsunuz da ülkenin yarısı Aşı olmadı kardeş, ekonomik zararı size olur
@erefefik
Selammlarr dostum
nezaketlerinden birşey demiyor dolar cilar da...aç bi topik...bide geldinden beri dolar düşüşte. ..ugursuz derler adamlari ekmeginden etme...cok ciddi gordum yazılarını. ..boş verrrr...kah kah.....GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Araya para sokup topiğin insicamını bozmayın...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Son dakika: Milas'taki yangınlarda alevler Kemerköy Termik Santrali'ne sıçradı. Patlama seslerinin de duyulduğu santralden sirenler çalıyor.
Yer İmleri