Ünlü düşünür Yiğit BULUT derki;
Ekonomik krize yakalanmamak için elimizde büyük bir koz var.
Türkiye de yaşamamak veya külliyeye yakın olmak.
Ünlü düşünür Yiğit BULUT derki;
Ekonomik krize yakalanmamak için elimizde büyük bir koz var.
Türkiye de yaşamamak veya külliyeye yakın olmak.
Hayat öğrencisi.
bist-30 1870 üstünde kapatırsa yukarı hareket devam eder ama buralardan bir miktar karı cebe atmak gerekir.
Dolarda hareket sertleşirse, ekonomik aktivite durur çünkü satmak yerine stoklamak daha karlı hale gelir. Günlük 3% ve üstü hareketler başlarsa müdahale gelir. Bu hafta MB kararı faiz indirimi yönünde olursa, Aralık ayında faiz arttırmak zorunda kalabilir.
İndirmezse en fazla 10 lira olur.kasim tufe 20 nin uzerinde çıkar kaldığımız yerden devam ederiz .
Berat'ın ekonominin başında olduğu Ekim-Kasım 2020 sürecini ve doların hareketini takip edin.
Enf deval sarmalina girdik...
Deval arttikca enf artar...
Enf arttikca reel fayis verilmediginden millet dolara gider ve deval artar..
Bu surec biribirini besler ve hosgeldin 90 lar...
Kimse gecmisten ders almamis anlasilan....
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
yaw zati PPF de duruyo o kadar da diil hani forumda ne zamandır takılıyoruz bir de öncesi var vs.
bu başlıkta eskiler de beni tanır oran peşinde koşardık ama sonra ekonomi gidişatı ve Dudu abi gibi bazı üstadlar sonrasında en azından sepet yapmanın gerekliliğini fark ettim tabi tek pişmanlığım tela yı %100 boşlamamak oldu bu durumda o da yüksek volatilite den kaynaklı zararına yeşil satmak istememem lazım olunca
doların şu gidişatına bakan aklı başında bir merkez bankası müdahale eder, faiz artırırdı, biz kaç puan faiz indirecekler diye bekliyoruz, gözleri dönmüş bir şekilde, hiçbir şeyi dikkate almadan kafadan faiz indirmeye programlı insanlar, bizim suçumuz neydi ki böyle insanlara denk geldik yatırımcı olarak,
3-5 kuruş biriktirmek için uğraş sonra gelsinler cebinden çalıp gitsinler, muhatap yok, şikayeti dinleyen yok.
Yer İmleri