Sayfa 736/1004 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    borsa kapandı benim ekran çalışıyor endekte yükseliş %3 ü buldu an itibariyle
    Bu günü yaşanmadı sanıyor....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,126
    Borsada benim sistemde hala kar yazmaya devam ediyor,anlamadım gitti.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye Varlık Fonu, Türk Telekom'un yüzde 55 hissesini satın almak amacıyla L YY Telekomünikasyon A.Ş. ile görüşmelere başladığını duyurdu
    Zamanlama manidar.!!
    Trafoya kediler girince.!!
    Hemde 2 kez.!!!!
    Korkunun ecele faydası yok.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Abi vob gece seansı bastılar yine. Telefon et okkalı söv bence

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    sistem sabahtan tekrar başlatıldı gün içi aynı hareketi yapacak..

Mustafa Sönmez
    @mustfsnmz
    ·
    7 Std.
    BDDK bülteni 14 Aralık , yüzde 67 gösteriyor. Gün itibariyle %70 i bulmuş olabilir. Korkunç bir dolara hücum var

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bir hususta ikazda bulunayım al sat yapanlar için ; maliyet ve kar / zarar hesaplarına , hesap özeti kısmından bakılmaz . orada alışların ağırlıklı ortalama fiyattan hesaplanan maliyeti görünür yanıltır , o dikkate alınmaz ! ne zaman yanıltmaz ? hiç al sat yapmıyor isen dümdük sadece alış yapıyor isen ve aracı kurumun backoffice programı daha önce alıp portföyünde sıfırladığın ! aynı enstrümanı ( yatırım ürününü ) ,tekrar aldığında, geçmişteki datayı da maliyet hesabına katmıyor ise ! işte o zaman bakılır. Bakılır bakılmasına da bazen backoffice yazılımlarının saçmalaması sebebi ile absürt rakamlar da ortaya çıkabilir. atıyorum 7 liraya ereğli almışsındır 1 tl maliyet gösterir. eskiden çok olurdu bu. Onun içün siz Fifo kuralına göre olan maliyetlere iki tarih arasında gerçekleşen işlemler kısmından bakıp kontrol edeceksiniz. O da yetmez mesela aldığınız enstrüman hisse ise ve o iki tarih arasında temettü verdi ise sistem gerçekleşen işlemlerde maliyet kısmından o temettüyü iskonto etmez. Onu da hesaplamanız gerekir.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bazı amatör yatırımcılar borsayla yeni tanışanlar , matematik bilgisi zayıf olanlar , al sat yaparken maliyetlerine kar zararlarına kullandıkları data ekranındaki portföy işlemlerindeki sütunlardan bakıyor bu feci bir hata , feci hata !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 736/1004 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •