-
*ab komisyonu, "italya, hırvatistan ve güney kıbrıs aşırı ekonomik dengesizlikler yaşıyor"
*ab komisyonu, "ab ülkeleri cari büyümeyi ekonomilerinin temellerini güçlendirmeye kullanmalılar"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*yıldırım: Kıbrıs adasının etrafındaki her türlü doğal zenginlikler adada yaşayan bütün halkın ortak varlığıdır
*yıldırım: Buralarda tek taraflı girişilen faaliyetler bizim tarafımızdan asla hoş karşılanmaz
*yıldırım: Kışkırtıca faaliyetler karşılığını uygun şekilde görecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*polonya merkez bankası, faiz oranını değiştirmedi, %1,50 (beklenti %1,50)
-
*dtö sözcüsü, "birçok dtö üyesinin abd'nin gümrük tarifesi planı konusunda ticari ve sistemsel endişeleri var"
*dtö sözcüsü, "birçok dtö üyesi kısasa kısas ticaret eylemlerinden korktuklarını ifade ettiler"
-
*dtö sözcüsü, "abd'nin gümrük tarifesi planları konusunda konuşan dtö üyeleri arasında ab, türkiye, rusya, güney kore, kanada, japonya, meksika, hindistan ve brezilya var"
-
ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı Enerji Bilgi İdaresi, ABD'nin doğal
gaz üretiminin 2018 yılında 8,1 milyar feet küp/gün artış göstermesini
beklediğini bildirdi. Bu, yıllık ortalama üretimde artış rekoru olacak.
2017 yılında 73,6 milyar feet küp olan üretim, 2018'de 81,7 milyar
feet küp/gün olacak.
-
ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı Enerji Bilgi İdaresi, Şubat ayında
Ocak ayına göre 230 bin varil/gün artan günlük ortalama petrol üretiminin
10,3 milyon varil/gün olduğunu bildirdi.
2017 yılında 9,3 milyon varil/gün olarak gerçekleşen ortalama
üretimin 2018'de 10,7 milyon varil/güne çıkacağını tahmin eden EIA,
bunun rekor olacağına işaret etti.
EIA, 2019 yılında ise günlük ortalama üretimin 11,3 milyon varile
yükseleceğini tahmin ediyor.
-
*ab, brezilya ve çin'in aralarında olduğu dtö üyeleri abd'nin gümrük tarifeleri için "ulusal güvenlik" bahanesinden endişe duydularını ifade ettiler- yetkili
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri