Sayfa 737/1120 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*ab komisyonu, "italya, hırvatistan ve güney kıbrıs aşırı ekonomik dengesizlikler yaşıyor"
    *ab komisyonu, "ab ülkeleri cari büyümeyi ekonomilerinin temellerini güçlendirmeye kullanmalılar"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*yıldırım: Kıbrıs adasının etrafındaki her türlü doğal zenginlikler adada yaşayan bütün halkın ortak varlığıdır
    *yıldırım: Buralarda tek taraflı girişilen faaliyetler bizim tarafımızdan asla hoş karşılanmaz
    *yıldırım: Kışkırtıca faaliyetler karşılığını uygun şekilde görecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*polonya merkez bankası, faiz oranını değiştirmedi, %1,50 (beklenti %1,50)

*dtö sözcüsü, "birçok dtö üyesinin abd'nin gümrük tarifesi planı konusunda ticari ve sistemsel endişeleri var"
    *dtö sözcüsü, "birçok dtö üyesi kısasa kısas ticaret eylemlerinden korktuklarını ifade ettiler"

*dtö sözcüsü, "abd'nin gümrük tarifesi planları konusunda konuşan dtö üyeleri arasında ab, türkiye, rusya, güney kore, kanada, japonya, meksika, hindistan ve brezilya var"

ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı Enerji Bilgi İdaresi, ABD'nin doğal
    gaz üretiminin 2018 yılında 8,1 milyar feet küp/gün artış göstermesini
    beklediğini bildirdi. Bu, yıllık ortalama üretimde artış rekoru olacak.
    2017 yılında 73,6 milyar feet küp olan üretim, 2018'de 81,7 milyar
    feet küp/gün olacak.

ABD Enerji Bakanlığı'na bağlı Enerji Bilgi İdaresi, Şubat ayında
    Ocak ayına göre 230 bin varil/gün artan günlük ortalama petrol üretiminin
    10,3 milyon varil/gün olduğunu bildirdi.
    2017 yılında 9,3 milyon varil/gün olarak gerçekleşen ortalama
    üretimin 2018'de 10,7 milyon varil/güne çıkacağını tahmin eden EIA,
    bunun rekor olacağına işaret etti.
    EIA, 2019 yılında ise günlük ortalama üretimin 11,3 milyon varile
    yükseleceğini tahmin ediyor.

*ab, brezilya ve çin'in aralarında olduğu dtö üyeleri abd'nin gümrük tarifeleri için "ulusal güvenlik" bahanesinden endişe duydularını ifade ettiler- yetkili

Sayfa 737/1120 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •