Sayfa 737/1002 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Erdoğan: (Orman yangınları) Bu yerler yanıyorsa bizim ciğerimiz de yanıyor. Elimizden ne geliyorsa bunu sonuna kadar yapacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Termik santral yanma tehdidi ile karşı karşıya, aşırı rüzgar olmasa söndürmek daha kolay. Yangın konusunda belediyeler şehirlerden birinci derece sorumlu / FoxHaber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Orman yangınları konusunda efsaneler yazmaya devam ediyorlar, ben bu yaşıma kadar orman yangınından köylerin yandığını hic duymadım, eğer yanlışım varsa düzeltin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Erdoğan : Örneğin şu anda ülkemizin önemli iş adamlarının sahip olduğu Termik Santral yanma tehdidiyle karşı karşıya. Helikopterler ve uçaklar söndürme çalışması yaptı. Şu anda 3 bakanımız oradalar. Aşırı rüzgar olmasa söndürmek kolay olacak. Söndürürken bir taraftan da rüzgar tehdidiyle karşı karşıyasınız. Ama biz sadece bunalarla mcücadele etmiyoruz./ HaberGlobal

Kemerköy santralinde sirenler çalıyor / Son dakika

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Termik santral yanma tehdidi ile karşı karşıya, aşırı rüzgar olmasa söndürmek daha kolay. Yangın konusunda belediyeler şehirlerden birinci derece sorumlu / FoxHaber
    Ormanlardan dolayı yangın şehrin eteklerine geliyorsa, belediyeler ne yapsın?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Erdoğan: Orman yangınları şu an tüm dünyanın mücadele ettiği Kovid-19 gibi uluslararası bir tehdittir, hatta bir terör tehdididir

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika: Milas'taki yangınlarda alevler Kemerköy Termik Santrali'ne sıçradı. Patlama seslerinin de duyulduğu santralden sirenler çalıyor.
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kemerköy santralinde sirenler çalıyor / Son dakika
    Sn. Yoneticimizin okuması yohtur, sadece yazar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 737/1002 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •