Sayfa 738/967 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Sahsen ben de haberin bu olumsuz surecte kotu olmadigini dusunuyorum. Boyle kotu bir bilanco aciklanmisken, kisa vadeli borclari dondurebilmek icin dusuk faizli olsada euro kredi alinirken, nakit akisi saglamak icin eldeki magazalar devredilirken satin alma icin gerekli mali kaynak nasil yaratilacakti ki ? Oncelik alinacak mali onlemlerle sirketi duzluge cikarmak olmali. Cok kotu bir 9 aylik bilanconun aciklandigi pazartesi bile hisse yerinde saydi simdi bu habere karsi pazartesi dususle acarsa tamamen spekulatif olacagi kanisindayim. Tabi her zaman dedigimgibi bizim bilmedigimiz baska konular yoksa ! Malum herkes sirkete ve patrona olan guveni kaybetmis durumda !

2. https://www.bloomberght.com/haberler...larini-artirdi

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı
    MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu "İndirim (KDV indirimi) işlerimizi canlandırmaya başladı. Satışlarımız geçen aya göre yüzde 30-40 artmış durumda. Bu ay, yeni yıl alışverişlerinin de başlamasıyla daha fazla hissedeceğimize inanıyorum"dedi

3. Anlaşmanın iptali haberine şimdilik tepkisiz kalması tahmin ettiğim sevindirici bir durum. Bundan sonra artık tamamen şirketin performansına odaklanmak lazım. İnşallah son çeyrek rakamları ilerisi için umut verici gelir ve 2019 hissenin tekrar ayağa kalkış yılı olur. Gerçi birçoğumuz için ayağa kalkmak yeterli değil uçuşa geçmesi lazım ki zararımızı çıkartabilelim ama ayağa kalkamadan uçmayı hayal etmek zor... !

4. Son zamanlarda görmediğimiz entresan şeyler oluyor. 0,92'de 1,5M lot satış emri var. Topu topu iki kademe yükseldi diye bu baskı nedir ?

5. Entresan şeyler oluyor dememi beklemişler

6. Devreyi kesti ama kaygılıyım çünkü Gedik en büyük satıcı konumunda ve alıcı tarafında ky çok fazla. Umarım sonu gelir ve tavanı görürüz !

7. Gedik böyle net satıcı iken tavan zor. 5 milyon net satışı var !

8. Alıcı kim tahtada görebilen var mı

Sayfa 738/967 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •