Sayfa 738/1006 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Ben 18,75 temdit faizi aldım.Hoşgeldin 19...aktif benim parayı 18,45'den bağlamış...
    Günlüğü 18.53 yapmadan bağladınız o zaman. Doğru mu anladım?

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Isleri gucleri dar ve sabit gelirli, borcu borcla odeyen birisini tavlayip, yolmaya calismak serrolarin.
    Bakiyorlar duzenli, son gun tum borcu odemis bundan is cikmaz bize diyorlar.
    Bunlarin hakkkindan en iyi reis gelir.
    Odleri kopuyor ondan.
    Eskiden cok daha guzel kampanyalar olurdu.
    Mesela artik lounge girislerini kaldirmislar, loungelari kapatmislar
    veya cogunu parali yapmislar.
    Bu arada bilen var mi bu lounge konusunda en avantajli kart hangisidir?
    Derdim onumuzdeki donem belese loungelarda yemek icmek, vakit gecirmek.
    Syg,
    Miles&Smiles'ta çok harcama yapılsa bile lounge hak edilmiyor. Aylık 20bin üstü harcadığım için bir kez ücretsiz giriş hakkı verdiler. Bunu yılda bir yapıyorlar sanırım. Bir kez de misafiriniz için bir indirimli giriş hakkı 25 USD diye bilgi geçtiler, şaka gibi. Ücretsiz lounge için sürekli uçup statü mili toplamak gerekiyor, sürekli derken baya baya sürekli uçmak gerekiyor, ancak öyle, kart harcamasından ayrı bir şey statü mili. Ben kart harcamalarımla biriken uçuş millerimle bilet alırken business class alıyorum, yer garantili değil limitli kontenjanlı bilet denk geldiğinde neredeyse economy gibi çok uygun millerle business alınabiliyor, o zaman otomatikman lounge ücretsiz oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Kredi kartı özelliği değil ama Finansbank portföyü 1M ve üzerinde olanlar için TAV Passport kart hediye ediyor
    Bu kart ile lounge hizmeti de alabiliyorsunuz

https://www.tavpassport.com/tr/TavPa...kullanimi.aspx
    Benim 250 bin için vermişlerdi şimdi milyon mu olmuş sınır vaybe

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Bende Garanti'de 40k limit vardı defalarca talepte bulundum tüm ödemeler günü gününe hatta limit açmak için daha bile erken yapılmasına rağmen artırmadılar. Toplam limitiniz dolu daha fazla artıramıyoruz dediler. 20 yıllık müşterileriyim ve şahıs şirket hesapları sürekli aktif ama inatla artırmadılar. İş Bankası'na gittim yeni kart başvurusu yaptım. Gelir belgesi bile istenmeden 20k limitle geldi yeni kart. Toplam limit 60k etti. Kısa süre sonra Garanti 40k limiti 45k yaptı toplam 65k oldu. Ne biçim bir sistem nasıl bir uygulama anlamadım. Odeabank kart vermeye çalıştı geçende, ek limit gelir belki diye olur verin dedim, bir iki gün sonra bilgi geldi toplam limit dolu olduğu için kart başvurunuz onaylanmadı diye. Ben de Dudu'nun dediği gibi asla geciktirmem borcumu. Gecikme faizi alamadıkları için üzülüyor olabilirler. Limiti yükseltmeyelim erken erken ödesin diyor da olabilirler. Diğer taraftan sürekli borç geciktirenlere ısrarla yeni kart ve kredi satmaya devam. Sistem böyle.
    Benim yıllardır yaşadığım sorunu yazmışsınız.. 20 yıldır tek banka çalışıyorum garanti.. aylık ortalama 100.000 tl işlem mevcut.( müşteri çek tahsilatı ) 1 lira bile gecikmiş kredi kartı borcum olmadı bugüne dek, ki bırakın gecikmeyi şu an bile 2 ay sonra ki ekstremibile ödemiş durumdayım kendime limit açmak için.. ama gel gelelim banka kredi kartı limitimi 2 yıldır 1 lira artırmadı. En son konut kredimin yarısını erken kapadım belki genel limitim artar diye ona rağmen kredi kartı limiti mi artırmıyolar

5.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Miles&Smiles'ta çok harcama yapılsa bile lounge hak edilmiyor. Aylık 20bin üstü harcadığım için bir kez ücretsiz giriş hakkı verdiler. Bunu yılda bir yapıyorlar sanırım. Bir kez de misafiriniz için bir indirimli giriş hakkı 25 USD diye bilgi geçtiler, şaka gibi. Ücretsiz lounge için sürekli uçup statü mili toplamak gerekiyor, sürekli derken baya baya sürekli uçmak gerekiyor, ancak öyle, kart harcamasından ayrı bir şey statü mili. Ben kart harcamalarımla biriken uçuş millerimle bilet alırken business class alıyorum, yer garantili değil limitli kontenjanlı bilet denk geldiğinde neredeyse economy gibi çok uygun millerle business alınabiliyor, o zaman otomatikman lounge ücretsiz oluyor.
    Bir Avrupa şehrine gidiş dönüş mil ile *bedava bilet* almak istediğimde en son 560TL vergi bedeli çıkarmıştı. Aynı bileti bilet fiyatı ve vergiler dahil pegasustan 350TL'ye alınca artık bu kartın çok bir avantajı kalmadığını anladım. Tüm shop&miles kartları kapattırdım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Benim yıllardır yaşadığım sorunu yazmışsınız.. 20 yıldır tek banka çalışıyorum garanti.. aylık ortalama 100.000 tl işlem mevcut.( müşteri çek tahsilatı ) 1 lira bile gecikmiş kredi kartı borcum olmadı bugüne dek, ki bırakın gecikmeyi şu an bile 2 ay sonra ki ekstremibile ödemiş durumdayım kendime limit açmak için.. ama gel gelelim banka kredi kartı limitimi 2 yıldır 1 lira artırmadı. En son konut kredimin yarısını erken kapadım belki genel limitim artar diye ona rağmen kredi kartı limiti mi artırmıyolar

Aynen Garanti Bankası ile yoğun çalışmamıza ve bütün enstrümanlarını kullanmama rağmen kaç yıldır arttırmıyorlar kart limitini. Bu yıl bir nedenle arttırım talep ettim ve reddettiler. Ben de ek olarak başka banka kartını kullanmaya başladım. Bu arada ben de hiç geciktirmem son gün mutlaka öderim borcun tamamını. Bu durumda garanti bankası ne kar etti anlamıyorum beni başka bankaya mecbur ederek. Anlayan varsa beri gelsin.
    Y.T.D.

7. Garanti kartları hakkında bence bir şeyi eksik yapıyorsunuz;

Taahütname gibi bir şeyi kabul etmiştim, her sene otomatik olarak arttırılması ile ilgiliydi.
    Her sene otomatik arttırıyorlar.

Not: Garantide hesabım yok, minimum seviyede kullanıyorum, onlar için hiç karlı bir müşteri değilim, gecikme faizi,kart aidatı falan ödemem, istemiyorlar !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 738/1006 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •