Günlüğü 18.53 yapmadan bağladınız o zaman. Doğru mu anladım?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Miles&Smiles'ta çok harcama yapılsa bile lounge hak edilmiyor. Aylık 20bin üstü harcadığım için bir kez ücretsiz giriş hakkı verdiler. Bunu yılda bir yapıyorlar sanırım. Bir kez de misafiriniz için bir indirimli giriş hakkı 25 USD diye bilgi geçtiler, şaka gibi. Ücretsiz lounge için sürekli uçup statü mili toplamak gerekiyor, sürekli derken baya baya sürekli uçmak gerekiyor, ancak öyle, kart harcamasından ayrı bir şey statü mili. Ben kart harcamalarımla biriken uçuş millerimle bilet alırken business class alıyorum, yer garantili değil limitli kontenjanlı bilet denk geldiğinde neredeyse economy gibi çok uygun millerle business alınabiliyor, o zaman otomatikman lounge ücretsiz oluyor.
Benim 250 bin için vermişlerdi şimdi milyon mu olmuş sınır vaybe
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim yıllardır yaşadığım sorunu yazmışsınız.. 20 yıldır tek banka çalışıyorum garanti.. aylık ortalama 100.000 tl işlem mevcut.( müşteri çek tahsilatı ) 1 lira bile gecikmiş kredi kartı borcum olmadı bugüne dek, ki bırakın gecikmeyi şu an bile 2 ay sonra ki ekstremibile ödemiş durumdayım kendime limit açmak için.. ama gel gelelim banka kredi kartı limitimi 2 yıldır 1 lira artırmadı. En son konut kredimin yarısını erken kapadım belki genel limitim artar diye ona rağmen kredi kartı limiti mi artırmıyolar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Aynen Garanti Bankası ile yoğun çalışmamıza ve bütün enstrümanlarını kullanmama rağmen kaç yıldır arttırmıyorlar kart limitini. Bu yıl bir nedenle arttırım talep ettim ve reddettiler. Ben de ek olarak başka banka kartını kullanmaya başladım. Bu arada ben de hiç geciktirmem son gün mutlaka öderim borcun tamamını. Bu durumda garanti bankası ne kar etti anlamıyorum beni başka bankaya mecbur ederek. Anlayan varsa beri gelsin.
Y.T.D.
Garanti kartları hakkında bence bir şeyi eksik yapıyorsunuz;
Taahütname gibi bir şeyi kabul etmiştim, her sene otomatik olarak arttırılması ile ilgiliydi.
Her sene otomatik arttırıyorlar.
Not: Garantide hesabım yok, minimum seviyede kullanıyorum, onlar için hiç karlı bir müşteri değilim, gecikme faizi,kart aidatı falan ödemem, istemiyorlar !
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri