Originally Posted by
muhabbet
Red Kit doğru tespit biraz hareketlenince hemen üşüşüyorlar...

Originally Posted by
Red Kid
Birader, boş konuşuyorsun, boş yazıyorsun, hem de sayfalar dolusu boş. Herkesin bildiğini yazıyorsun. Sana illa birşeyler yaz diye zorlayan mı var? Ondan bundan bir parça alıp kendi fikirlerin gibi dolduruyorsun sayfaları. Bıktırıyorsun. Kağıt diplerdeyken ortalıkta yoksun, biraz çıksın üşüşüyorsun hemen. Kesinlikle iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
kardeş ben 10,40 larda yazarken ne yazık ki siz yoktunuz...inanmıyorsanız gidip bakın sayfaya...:kahkah: ben yazdığımda en az bir ay boyunca ikinizin de yorumları yoktu..topik terk edilmiş durumdaydı...bu hisse geçmişte alıp sattığım bir hissedir..takip amacıyla da sadece 1 adet hissem var...ikincisi biz fikir konusunda kimseden kopya çekmeyiz...
neyse aslında çok da önemli değil benim yazıp yazmamam...önemli ky dostlarımızın kazanmasıdır...trene binip inmesini iyi ayarlamak lazım ki bunu geçmişte de uyarı olarak söyledim..artık kime ne kadar nasip olur bilemeyiz...
tekrardan başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri