Tesekkurler hepimiz icin hayirlisi olur insallah.
Tesekkurler hepimiz icin hayirlisi olur insallah.
Tavuk firmalarinin önündeki en büyük engel fiyat baskisi yapan hukumet. Yoksa her fiyattan satin alan bir tuketici kitlesi var.
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fason ücretlerine tüm entegreler pesin sıra zam yapiyor. Olumlu. Net kar gormeseler 1 kuruş yapmazlar. Eylulde tekrar zam sozu var.
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ülkemizdeki diğer alternatif balık eti ve kırmızı et fiyatları gerçekten de uçmuş..en ucuzu yine tavuk etidir...bu ekonomik krizde de vatandaş tavuk eti tüketmeyecek de ne tüketecek...dolayısı ile talebin sürekli canlı olması gerekiyor bu şartlarda...bu yıl tavuk şirketleri bence iyi kazanacak..sonraki sene ise biraz şüpheli....
özel de ise banvit hissesi olası iyi bilançoyu en iyi şekilde değerlendirmek isteyecektir..ky nın buna göre alacağı ve satacağı yeri iyi belirlemesi gerekiyor...
ben tüm banvit yatırımcısına başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Boş boş yazılara başlamışlar yine... Bu birleşme ne getirir ne götürür hiç bir yorum yok... Anca fiyat tahmini at ortada sonra ben demiştim. Düşerken de birşeyler denildi ama söylenenler tutmadı. Kaç senedir 20 ortalama ile bekliyoruz.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri