Originally Posted by 
BJK Coccinella

Belki garip gelecek ama ben senedin cuma günkü yani haftalık kapanışının ya sizin belirttiğiniz gibi 8 civarında olmasını ya da 7.15-7.20 civarında kapatmasını isterim. Yoksa bugünkü fiyata yakın kapatırsa bende şüphe oluşturacak... Bende de böyle bir teknik beklenti mevcut...

Originally Posted by 
sontrader

Özellikle haftalıklar daha yukarıları işaret ediyor ...Derim in klasik sonbahar hareketi olur normalde ama benim yorumum kısada gidebileceği yerler ...Biraz daha uzun durulursa o zaman yazarız bakalım hayırlısı ..Bol kazançlar ...

Originally Posted by 
sontrader

Sayın bjk tahtacı bize gıcıklığına 7.70 gösterdi en yüksek ..Olsun kırmızı piyasada yüzde 3.5 iyidir

Originally Posted by 
BJK Coccinella

Olsun bakalım ne olacak beklemeye devam.

Originally Posted by 
sontrader

An itibarı ile 8.32 yüzde 8 artıdayız 2 gün önce girdiğimde yazmıştım yanıltmadı sağolsun ...Bol kazançlar herkese...

Öngörünüzü tebrik ederim Sayın sontrader...  Yarın gıcıklık yapmazsa benim de haftalık kapanış beklentim gerçekleşmek üzere...
 Yarın gıcıklık yapmazsa benim de haftalık kapanış beklentim gerçekleşmek üzere...  

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Yer İmleri