Sayfa 74/940 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 585 - 592 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Yarın kongre var ve Başkan Kartal arazisiyle ilgili açıklama yapacakmış.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Hafta sonu maçı alamazsak çok büyük sıkıntıya girer hisse. Ve ben umutlu değilim. Son zamanlar Karabük’e şansımız tutmuyor ve iç saha performansı iyi Karabük’ün.

3. Evet bayagi iyi karabuk son 5 icsaga macini kaybetmis bayagi basarili trabzonun isi zor ytddddd kesin kaybeder bence hissen varsa sat pazartesi asagidan alirsi.

4. Dis saha performansini hic sorma sonuncu olduguna bakma saka yapiyirlar su anda herkeze normalde lider tersten ama ytddddd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Gsaray a bak be... %5 ilginç

6. Katarlı şirketler Trabzonsporun da olduğu birçok Türk kulübünü satın almak istiyor. (Fanatik)
    Son düzenleme : $DOLLARS$; 22-12-2017 saat: 19:30.

7. Katarlilar trabzonu kafaya takti demistim arkadaslar yavas yavas duyulmaya basladi haberler yarin baskanda bence toplantida bunlari konuscak ytdddddddddddd

8.  Alıntı Originally Posted by Lazmaniaq Yazıyı Oku
    Hafta sonu maçı alamazsak çok büyük sıkıntıya girer hisse. Ve ben umutlu değilim. Son zamanlar Karabük’e şansımız tutmuyor ve iç saha performansı iyi Karabük’ün.

Sen hangi ligi seyrediyorsun adamların 8 puanı o günler eski de kaldı Fener ajanı Ersun yok bu kadro şu an hiçbir takımda yok biraz mantıklı şeyler yazın sanki burası chat yeri

Sayfa 74/940 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •