Sayfa 74/928 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 585 - 592 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    ortak umarım yeni gelen kişi durumu düzeltir ama pek ümit vermedi bana çünkü yine siyasi nedenlerle göreve gelmiş birisi. Ya arkadaş çok mu zor şu kurumların başına işi bilen sektörden gelen adam getirmek.
    aynen öyle adam bir çıkıp konuşur ne için işe başladın yalakalık için mi şirkete basamak atlatmak için mi keseyi doldurmak için mi amacın ne bu şirketle ilgili hiçbirşey yok...resmen bu şirket için çalışacak yönetici bulmamak için yemin edilmiş sanki...şirketin % 25 halka arz bundan haberi var mı acaba sanki yok gibi....

2. Çok ilginç bir kuyu bu hisse. Çok inatçı alanlar ve satanlar var ya da gerçekten bütün alıp satanlar tek kişi... Hareketleri izlemeye bile değmez...
    y.t.d.

3.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Çok ilginç bir kuyu bu hisse. Çok inatçı alanlar ve satanlar var ya da gerçekten bütün alıp satanlar tek kişi... Hareketleri izlemeye bile değmez...
    ben alan satanın aynı kurum olduğunu düşünüyorum...bu yeni değil 5 tl den beri bu fikirdeyim...

4. Gübre fabrikalarının başına geçmedimi bu adam ? Yönetim kurulu falan mı seçilicek? Gübretaşın resmi sitesinde hala ayhan karayama gozukuyor.bir kap açıklaması falanda gelmedi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. aynı durum boluc-doas-brisa hisselerinde de var bunlar eküri gibi hareket ediyor...ben firma performansı kaynaklı bir baskı olduğunu düşünmüyorum toplama amaçlı olabildiğince aşağıdan toplama baskısı başka izahı yok...

6.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Gübre fabrikalarının başına geçmedimi bu adam ? Yönetim kurulu falan mı seçilicek? Gübretaşın resmi sitesinde hala ayhan karayama gozukuyor.bir kap açıklaması falanda gelmedi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ne olduğu belli değil baş yok kç yok derler aynı durum geçerli...

7. 2 kere fırsat veren thyao almadık burada sürüneceğiz artık hakettik..boşuna dememişler boğulacaksan büyük derede boğulacaksın...

8. 3 sene olan kozaa mahkemesi daha öncesinden tabosan hisse payı meselesi -iskenderun limanı arazisi mahkemelik ne olacak bu davalar bitmeyen dava mı olur kaç yıl oldu...şirket sadece yüzeysel bilgilendiriyor tatmin edici bir açıklama yok....

Sayfa 74/928 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •