Sayfa 74/312 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 585 - 592 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1.  Alıntı Originally Posted by drk76 Yazıyı Oku
    Tüm dostlara iyi akşamlar Teşekkürler Intema Teşekkürler Eczacıbaşı Holding Teşekkürler Saygıdeğer Bülent bey ve bugün benim bütün hisseleri mi tavandan alan oyak ve şekere TEŞEKKÜRLER
    Seninkini tavandan aldilarsa. ..biz beklemeye devam.yeni tavanlar gelecek demektir ..umarım 😑

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by drk76 Yazıyı Oku
    Tüm dostlara iyi akşamlar Teşekkürler Intema Teşekkürler Eczacıbaşı Holding Teşekkürler Saygıdeğer Bülent bey ve bugün benim bütün hisseleri mi tavandan alan oyak ve şekere TEŞEKKÜRLER
    Hayırlı kazançların olsun. Sesiz takipçilerindensiniz topiğin nasıl buldunuz bu hisseyi öyle herkesin harcı değildir intem almak eczscıbaşına ortak olmak bu kadar dayanmak.

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Burada akıl alacak son kişi baddog zıpzıp cemix ismet ağadır siz biliyormusunuz bu paydaşlar kaç yıldır burada bu grupta yarın taban olsa ne olur tavan olsa ne olur onu yeni alanlara satanlara söylemek lazım eğer gerçekten öyle bir alıcı satıcı kaldıysa ...

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
    Harbiden yatırım danışmanı değilsin,ihtiyar bi bunaksın,gece de bayağı bi açıkta kalmışsın,dediklerinin hepsi gerçekten doğru şimdi inandım,ytd.
    Sana Allah yardım etsin diyecem ama,asla yardım etmez Patron...

zıpzıp sizi tebrik ederim

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5.  Alıntı Originally Posted by Katlakatla Yazıyı Oku
    Dün sizi uyarmistim bazı arkadaşlar dalga geçti.bos konuşuyorsun diye şimdi izleyin bakalım en başta badgog muydu neydi o arkadas hadi bakalım umarım karla çıkanlar olmuştur.
    Kardeş Dediğin tabiki mantıklı hisse bürüte girebilir devre kesmeler çoğaldı yine bir eksi bir artı dikkatli olmak lazım

6. Oyakda 19 bin lot var 49 maliyetli 49 altına izin vermez.. bence yine yukarı yapacak

yatırım tavsiyesi değildir

7.  Alıntı Originally Posted by desenat Yazıyı Oku
    Oyakda 19 bin lot var 49 maliyetli 49 altına izin vermez.. bence yine yukarı yapacak

yatırım tavsiyesi değildir
    Verir kardeş zararına verirler merak etme öyle bı tezgah varki sen zararına sanırsın ama onlar kar ederler merak etme

8. Arkadaşlar, imkanı olan kademe ve alan satanı paylaşabilir mi?

Sayfa 74/312 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •