Sayfa 74/802 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 585 - 592 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Ne desek ,ne yazsak boş. Spekilatör toplamaya başlayana kadar böyle sıkıcı seansları izleyeceğiz.Bugün hisseyi izlerken çok sıkıldım. Gün ola harman ola demişler. Aslında hiç izlememek lazım , ama izlemeden de duramıyorum..Borsa kanıma işlemiş. 30 senedir borsadayım. Borsada olmasaydım , maaşımdan edeceğim tasarruflarımla ve anne ve babamdan kalan bir kaç mirası düşündüğümde en az 3 ev alabilirdim diye hesaplıyorum. Şimdi ise , tüketici kredisi ile aldığım hisselerimi satsam, kredimi bile kapatamıyorum. Keşke, bu borsa işine hiç bulaşmasaydım... Acsel de maliyetim 3,90 TL. ve yaklaşık 3 aydır Acsel hissesindeyim. 4,55 TL. leri gördüm satmadım.Arsanın yeniden değerleme fiyatı gelir de arkasından yetişemem diye korktum. Yoksa , 4,5 TL. lerde bir kar realizasyonu geleceği belliydi. O fiyatlardan satsaydım 4 TL. ye inince tekrar alırdım. En azından lot sayımı arttırmış olurdum. Ama, nasip işte , olmadı.

2. Arkadaşlar bu haber geldikten sonra Acıpayam belediyesini aradık. Bilgi aldık. Belediye de askıya çıkmadığını Büyükşehir'e onaylaması için gönderildiğini söylediler.
    Bunun üzerine spk ya şikayet ettim.
    Gelen cevap şirketi arayın ondan öğrenin oldu. Yani bu haber hatalıydı. Size tavsiyem şirketi değil Acıpayam belediyesi ni arayın. Zaten sitesinde kesinleşen Meclis kararlarında bütün aylar var ama mart ayı yooook.

Alıntı Originally Posted by İncome expert Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu haber geldikten sonra Acıpayam belediyesini aradık. Bilgi aldık. Belediye de askıya çıkmadığını Büyükşehir'e onaylaması için gönderildiğini söylediler.
    Bunun üzerine spk ya şikayet ettim.
    Gelen cevap şirketi arayın ondan öğrenin oldu. Yani bu haber hatalıydı. Size tavsiyem şirketi değil Acıpayam belediyesi ni arayın. Zaten sitesinde kesinleşen Meclis kararlarında bütün aylar var ama mart ayı yooook.
    kardeş aynen dediğin gibi bende yazdım ama arkadaşlar inanmak istediklerine inanyrlar.
    muhtemelen mayıs ayı gündeminde lur ya imar kmisynuna havale edilr yada önceden meclis devam ederken havale yapılıp mayıs ayındada çıkar.
    snrası ilçe belediyesinde 1 ay askıda kalır.itiraz lmazsa kesinleşr.
    süreçin en zr kısmı geçildi bundan snra bir srun çıkma ihtimali zayıftır.
    sağlıkla kalın

4. Bu başvurum

[/Başvuru İçeriği: ACSEL kodu ile işlem gören ACISELSAN ACIPAYAM SELÜLOZ şirketinin 11/04/2019 tarihindeki özel durum açıklamasında " Şirketimizin aktifinde bulunan, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi, 265 ada 8, 93 no.lu ve 157 ada 97 no.lu parsellerin sanayi alanına çevrilmesi ile ilgili hazırlatmış olduğumuz imar planı değişikliği, Acıpayam Belediye Meclisi tarafından onaylanarak askıya alınmıştır, bir aylık askı süresi sonrasında imar planı değişikliği süreci tamamlanacaktır." ifadesi yer almaktadır. Ancak söz konusu imar değişikliği onaylanması henüz askıya alınmamıştır. bu bilgi tekrar kontrol edilmelidir.11/03/2019 tarihinde Acıpayam Belediyesi ile yaptığım telefon görüşmesinde Acıpayam Belediyesinin 1/1000 ölçekli plan imar değişikliği ile ilgili Meclis kararının onaylanmak için Denizli Büyükşehir Belediyesine gönderileceği ve söz konusu kararın Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisince onaylanmasından sonra 1/1000 uygulama imar planının askı süreci başlayacağı bilgisi verilmiştir

5. İlgi: 12.03.2019 Tarihli Başvurunuz
    Kurulumuzun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11 inci maddesinde pay sahiplerinin ortaklık ile ilgili yazılı bilgi taleplerini yanıtlamak yatırımcı ilişkileri bölümünün başlıca görevleri arasında sayılmıştır. Bu bağlamda, Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) sayfasında yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticisinin ve Şirket'in iletişim bilgilerine https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s web adresinden ulaşılması mümkündür. Yazılı bilgi talebinizin yanıtlanmamasına ilişkin tevsik edici bilgi ve belgelerin Kurulumuza iletilmesi halinde konu ayrıca Kurulumuzca değerlendirilecektir.
    Bilgi edinilmesi rica olunur.

6. arkadaş hadi siz araştırmadınız . Lan ben araştırdım.. Hala tuttum 3.60 tan alıp 4.10 ortalama ile sattığım kağıdı 4 ten bir daha aldım. İmara açılma kesin haberinin gelmeyeceğini bile bile ah salak ben..
    Byakıl mesajında beni de tarif etmişşsin 20 yıldır bende içindeyim bu piyasanın 10 yıl önce ASELSAN almıştım satmasam milyonerdim şimdi tüketici kredimi karşılamıyor ... Neden her boku bilipte hala salak salak hareket ettiğimden

7. Sizide rahatsız ettim kusura bakmayın.

8.  Alıntı Originally Posted by İncome expert Yazıyı Oku
    Sizide rahatsız ettim kusura bakmayın.
    Estafurullah. Ne rahatsızlığı. Dertler , sıkıntılar , paylaşılarak hafiflermiş. Biz de burada , bunu yapıyoruz. Sırf bu paylaşımlar yapılabilsin diye, hissenin moderasyonlu bölümden kurtarılması için çok mücadele ettim.En son , yönetimden rica bölümüne de yazdım. Sağolsunlar, sonunda hissemizi moderasyonlu bölümden kurtardılar..... Ben de , birçok hissede, erken çıktığım için, edebileceğim karları kaçırdım. Tam , bu hissede , bu sefer , erken satmayayım , daha da yükselebilir diye düşünüp beklerken , bütün karlar gittiği gibi , bir de zarara girdim. .Ama , bu sefer kararlıyım. bu hisseden hiç vazgeçmeyeceğim ve 2 Katına çıkmadan , kolaylan satmayacağım.Gerekirse , 2 yıl beklemeyi göze aldım.

Sayfa 74/802 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •