Sayfa 74/1223 İlkİlk ... 24647273747576841241745741074 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. http://www.haberturk.com/bulent-arin...ecildi-2032030

Siyasi hayatlarını noktalayan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç ve eski İçişleri Bakanı, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın oğlu Zülfü Tolga Ağar da milletvekili seçildi. Arınç İstanbul’dan, Ağar ise Elazığ’dan Meclis'e girdi.

Siyaset bayrağını babalarından devralan eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeşâ€™in oğlu Tuğrul Türkeş (64) ve 24. Dönem Milletvekili Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal (47) da yeniden Meclis yolunu tuttu. Eski Devlet Bakanı Eyüp Cenap Gülpınar’ın oğlu Mehmet Kasım Gülpınar (49) da yeniden milletvekili seçildi. Şanlıurfa’da AK Parti 2. sıradan aday olan Gülpınar, TBMM Başkanvekilliği görevini yürütmüştü.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    paşam,katkı atılmış moturu anlayabilirmiyiz!!
    cevab veriyom,imkansız
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Peki batılı ülkelerde bile alkol serbestken esrar neden yasak biraz düşünün isterseniz.
    Hangisi insan sağlığına daha zararlı? (Daha derken ikisininde zararlı olduğunu söylemek istemiyorum. Lafın gelişi öyle)
    Hangisinin neden olduğu hastalıklar daha fazla ve devlete yük oluyor. Sigorta sağlık vb. Giderlerle..
    Hangi üründen en fazla vergi alınıyor veya alınabilir..
    Bu ve benzeri sorular kafamda dönüyor..Cevap bulamıyorum. !!!
    Bence İkisi de kötü.... ��
    Esrari savunmam ama internette bir arastirin.
    Cebinizdeki banknot neden yapiliyor?
    Kenevir liflerinden yapilan kumasla yapilan pantolon gomlek ceketi omur boyu giyersin.asla leke tutmaz.
    Yillarca seker insulin hayati mahvolan insanlar hic ummadiklari bir deva bulabiliuor.
    Arastirin. Sasiracaksiniz

Alkolizm, bagimlilik, bobrek karaciger iflasi vs baska bir olay.

Benim bildigim, 2-3 bardak yuvarladim mi tavlayamayacagim hatun yok. Biri yuz vermezse utanma, pismanlik yok... O sebeplen))
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bu Elazığ mv. Pek sağlam ayakkabı değildir. AKP ile teması fazla. Kültür bak.
    Elazığdan da ittifak sayesinde seçilmiştir..
    CHP ve KK başarılı olmamıştır. Ama ince başkan olsaydı sonuç ne olurdu bunu düşünüldüğünü sanmıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Siz daha iyi bilirsiniz girmişmi?
    15 temmuz nolcak
    Bu mv de cikar sehitlerimiz icin uzuldum der simdi

6.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Kenevir liflerinden yapilan kumasla yapilan pantolon gomlek ceketi omur boyu giyersin.asla leke tutmaz.
    Yillarca seker insulin hayati mahvolan insanlar hic ummadiklari bir deva bulabiliuor.

Benim bildigim, 2-3 bardak yuvarladim mi tavlayamayacagim hatun yok. Biri yuz vermezse utanma, pismanlik yok... O sebeplen))
    Ne mühendisisiniz? 😁

7. "BU SEÇİMİN KAYBEDENİ AK PARTİ'DİR"

imza kılıçtaroğlu

Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku

Türkiye'de erkek kenevir ekimi daha önce serbest idi ben müracaat ettim sanıyorum izin alabileceğim.
    Kenevirin doğaya olan faydaları saymakla bitmez,böcek mücadelesinden kağıt üretimine kadar.1 dönüm kenevirin ürettiği oksijen 10 dönüm ormanla kıyas ediliyor.Daha neler neler var saymakla bitmez.

Sayfa 74/1223 İlkİlk ... 24647273747576841241745741074 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •