13.03 tarihi zirve direnci geçildiği andan itibaren ara dirençler 13,35 ve sonrasında 13,55 tir.
tarihi zirveyi geceli 2 gün oldu sanırım.
13.03 üzerindeki kapanışlar, hissenin 13leri artık taban yapması acısından cok önemlidir.
analizim bu yöndedir.
tabiki siz istediğinizi düşünmekte özgürsünüz
Kapanış bugün için kötü görünebilir ama önümüzdeki günler için iyi bir taban oluşumu yaptı. Satışlar seans içinde çoğunlukla karşılandı. 16 lı seviyelere bir çırpıda gelmesini beklemiyoruz herhalde.. HALKB ve NETAS ı bakalım hangi rakamda yakalayıp geçeceğiz? YTD
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şirket son beş yıldır yaptığı dijital TV ve fiberoptik internet altyapısının nimetlerini yeni toplamaya başladı. 4,5 G etkisiyle mobil veri satışlarında da yüksek artışlar oldu. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte bu ürünler sayesinde ciro yüksek oranlı artmaya devam edecek, tabi kar da. 2. çeyrekte dövizde ciddi oranda bir artış olmamasına rağmen 500 milyon tl faaliyet dışı finansal gider yazmış, satmak istedikleri Orta Asya operasyonlarıyla ilgili giderler olabilir . Bu kalem olmasa 1 milyar TL net kar bile edebilirdi.
Bilançoda 1,2 milyar TL görünen Orta Asya operatörü Fintur'u satarsa daha güzel sonuçlar göreceğiz.
ki burada değinilmemiş ama bugün gün ortalarında gelen;
*Rekabet Kurulu, Turkcell, Vodafone ve Avea İletişim hakkında soruşturma açılmasına karar verdi
"Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.â€â•nin toplu kısa mesaj ihalelerinde kısa mesaj sonlandırma ücretlerinin altında teklifler vererek
rakiplerinin faaliyetlerini zorlaştırdığı iddiasını içeren başvuru üzerine yürütülen ön araştırma, Rekabet Kurulunca karara bağlandı.
Önaraştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 03.07.2017 tarihli toplantısında müzakere eden Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak 4054 sayılı Kanunâ€â•un 6. maddesini
ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik olarak Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına,
17-20/313-M sayı ile karar verdi."
http://www.rekabet.gov.tr/tr-TR/Gunc...usturma-Acildi
Rekabet Kurulu, yanlış ihlali tespit ettiği takdirde yaparken potansiyel cezalar olabilir. Potansiyel ceza birçok faktöre bağlı olmasına rağmen, aynı kuralın ihlali nedeniyle düzenleyici, operatörleri yakın geçmişte yıllık gelirlerin %0.2-0.5'inde cezalandırdı.
iki kağıtta bugün gün ortasında bu haber gelmesine rağmen ikisi de bunu takmadı.
sebebi ise ikisinin de yükseliş trendine olduğudur.
böyle sonucu belirsiz şeyler kağıdı etkilemez
bu sebeple ben bugün 13.03 ü takip ettim. haftayı bu barem üzerinde kapadığımız için ben tatmin oldum.
YTD.
Yer İmleri