Sayfa 74/650 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 585 - 592 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

22-26 Mayıs ilk 5 aracı kurum bazında net para çıkışı olan hisseler :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kar payı dağıtacağıni açıklayan şirketler, ödeme tarihi ve miktarları ( son güncellenmiş hali )

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609686 kapa yapılan açıklamadan vertunun halka açıklık oranı % 35 olarak belirtilmiştir. kapta ortaklık yapısında şirketin haricinde elinde hisse bulunan diğer https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-ortakligi-a-s ise %27,6 olarak belirtilmiştir. Basit bir hesapla (35-27,6= 7,4) yani şirket isterse %7,4 lük hissesini yaklasık olarak 3.848.625 adet hissesini elden çıkarabilir. yani patronun satışa devam etmesi ihtimali bulunmaktadır ve yüksektir. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : zoro136; 30-05-2017 saat: 13:05.
    Her hissenin bir karakteri vardır. Bu karakteri de patronları+yatırımcıları oluşturur. Karakterini çözen kazanır.

4. kap bildirimi: Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
    Pay Adı FDPO (%) Geçerlilik Tarihi
    ALKİM KİMYA 37 31/05/2017
    GALATASARAY SPORTİF 34 31/05/2017
    VERUSATURK GİRİŞİM 35 31/05/2017

5. vertu emekli ne yapıyon devre kaç gündür bakıp duruyon gari hisseye

6. Bir haftadir bu kadar yuksek islem hacmine gore yerimizde saymamiz,acaba 3.dalgami geliyor demeden yapamiyor insan.Bugunde verusu caktilar.Bir seyler dönüyor o gercek,sirketin iyi yonetilmedigide bir gercek.Allah sonumuzu iyi eder insaallah.yatirim tavsiyesi degildir.ama bu kagidi alirken 40 kez dusunun.

7. Nisan 25 mayıs 24 ayda bir çakıyolar adiler istedikleri gibi oynuyorlar olan ky e oluyor yabancı çıkışı olduğunda bir film döndüğü belli idi biz anlayana çözene kadar adice çaktılar yabancıya hürmet bize çakmak adice vurmak bu hissede teknik yok bunu anladım hele bu aralar hiç yok

8. Hisse ye bakmanın gereği yok paramızı tutsak ettiler aşağı yukarı marjlarda cep dolduruyorlar yatırımcı olarak bekliyoruz Borsa da hisse nasıl değer kazanır bu ilke bu hissede bitirildi.Borsa konuşabileceğimiz ve paramızı hakeden şirkete yatırım yapacağımız günleri bekleyeceğiz.Yatırım tavsiye etmiyorum şirket yöneticilerine çağrım Ç A L I Ş I N Rezil oldu hissemiz.

Sayfa 74/650 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •