Sayfa 74/864 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 585 - 592 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

Alıntı Originally Posted by rizeli28 Yazıyı Oku
    uslubunu bozma.dediğin rakam altı aylıktan gelme.oradada esas faaliyet dışı kalemler.bilançoları dikkatli incelemeni tavsiye ederim.bu
    şirket daha öncede aynı kalemlerden kar gösterip sonra zarar gösterdi diyorum,bana lavuk diyorsun.sen önce şirketin son çeyrek performansını incele önce.
    6 aylık esas faaliyet kaynaklı bir kar rakamı ve o bilançonun ederi en az 20 idi o konuda haklı değilsiniz. Adamlar o bilanço ile bırak 20'ye götürmeyi 12 liradan mal boşalttılar. Hala 20 ederi var ama son üç aylık performans çok kötü.

2.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    O olayı ben atmadım sabah sn.sekiz yazdı ilk, ben de çevresi geniş bir arkadaşa sordurdum var mı böyle bir şey diye.
    4,8 fk da bırakmazlar herhalde 😂 o zaman

3.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    O olayı ben atmadım sabah sn.sekiz yazdı ilk, ben de çevresi geniş bir arkadaşa sordurdum var mı böyle bir şey diye.
    Biri kalkınma bankasının tahtasının speği diyor bunları , kalkınma fk 100 nasıl bir grup bunlar ya ?

4.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Biri kalkınma bankasının tahtasının speği diyor bunları , kalkınma fk 100 nasıl bir grup bunlar ya ?
    Sabah arkadaşlardan biri yazmış bunu ?

Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    4,8 fk da bırakmazlar herhalde �� o zaman
    Walla bu adamlar 40-50 falan bile yaparlar bir şey diyemem ona ama manipülatif yükseliş olur. Ben temel veriler her çeyrekte daha da iyi geliyor diye bekledim bu kadar zaman. Birileri toplar manipülasyon yapar diye bekleyecek olsam 80 kuruştan metro alıp üstüne yatardım.

Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Telefondan bakabildiğim kadarıyla bilanço rezalet, akşam detaylı bakarım. Mübarek kardeşler işini detaylı öğrenmiştim bugün verecektim bütün malı ne gelse alıyor daha götürecekler herhalde diye vermedim. Nasip artık.
    yine güldürdün beni

7.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Walla bu adamlar 40-50 falan bile yaparlar bir şey diyemem ona ama manipülatif yükseliş olur. Ben temel veriler her çeyrekte daha da iyi geliyor diye bekledim bu kadar zaman. Birileri toplar manipülasyon yapar diye bekleyecek olsam 80 kuruştan metro alıp üstüne yatardım.
    Eyvallah...ancak şunu unutmayalım. Satış rakaminda geçen yıla göre %60 artmış. sorun var mı yok. Esas faaliyet gideri artmış doğru mu doğru. Sonuç olarak net kar 101 trilyon mu inada evet. Peki sorun tek çeyrekte gelen faaliyet karı düşüşü mü..
    Arsa alımı, kapasite arttırımı bunların hicmi etkisi yok...yatırımcı günü satın almaz geleceği satın alır..piyasada bu karın yarısını edemeyip hisse değeri kat ve kat yukarda olan birçok hisse spekülatif olmuyorda net 101 trilyon kar eden firma hissesimi spekülatif oluyor. Hisse pirimlendi evet anca o pirim 6 aylikta olması gerekip olmayan yükselişte bana göre..bekleyip göreceğiz..
    Sayın COOL bu konuda size katılmıyorum..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

8.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Biliyosun bizim borsada temeller gerçekler pek fazla çalışmıyor , 2.çeyrekte hisse uçacak kaçacak dendi buralarda % 30 a yakın düştü , hissede manipülasyon olmayıncada gitmiyor maelesef bizim borsa öyle bir yer ,bu adamlar 16 lı fiyatlardan bile bu kadar mal topladılarsa bir plan kurmuşlardır herhalde 😂, girdikleri hisseyi 4,8 te bırakmazlar 😂 kalkınmada 2 ayda % 500 yaptırmış bu herifler eğer bunlarsa ,

Sayfa 74/864 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •