Originally Posted by
CooL
Walla bu adamlar 40-50 falan bile yaparlar bir şey diyemem ona ama manipülatif yükseliş olur. Ben temel veriler her çeyrekte daha da iyi geliyor diye bekledim bu kadar zaman. Birileri toplar manipülasyon yapar diye bekleyecek olsam 80 kuruştan metro alıp üstüne yatardım.
Eyvallah...ancak şunu unutmayalım. Satış rakaminda geçen yıla göre %60 artmış. sorun var mı yok. Esas faaliyet gideri artmış doğru mu doğru. Sonuç olarak net kar 101 trilyon mu inada evet. Peki sorun tek çeyrekte gelen faaliyet karı düşüşü mü..
Arsa alımı, kapasite arttırımı bunların hicmi etkisi yok...yatırımcı günü satın almaz geleceği satın alır..piyasada bu karın yarısını edemeyip hisse değeri kat ve kat yukarda olan birçok hisse spekülatif olmuyorda net 101 trilyon kar eden firma hissesimi spekülatif oluyor. Hisse pirimlendi evet anca o pirim 6 aylikta olması gerekip olmayan yükselişte bana göre..bekleyip göreceğiz..
Sayın COOL bu konuda size katılmıyorum..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yer İmleri