Sayfa 74/275 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2197 madde; 585 - 592 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,396
    Ver Kurtul spek yoksa yanında dost kalmaz . Herkesi SASA EGEEN e gönderdim .
    Kaldık başbaşa . Kağıdı 8.06 ya kadar bas millet sebeplensin yoksa gitmez bu meret .
    Sonra haberim yok , bilmiyordum , bana söylemediler deme . . .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,396
    Kapanışta borsaya verecekler gibi dikkat edin ortaklar .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. siz dediyseniz mümkün değil düşmez en son 660 gelecek demiştiniz 7'den topukları gitti bu öngörünüz için teşekkürler demek ki hisse uçacak

4.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Kapanışta borsaya verecekler gibi dikkat edin ortaklar .
    Bende oyle hissediyorum.

Cikamiyor artik.

Neydi o, atamayana atarlarmiydi.

5. 10 Bin puan yükselen, rekor kıran endexte sadece mal mal arkasından baktı. Çöplerin bile %100 yaptığı bu piyasada bu arpa boyu yol alamayan pergamon, demekki iyi bir hisse değilmiş. Yine yanıldık, ralli yapan endexte biz yaya kaldık . Şuan hissenin 9 tl dip fiyatı olmalıydı. Bu endexte bu fiyatlardan hala satışlar geliyorsa, hissemiz iyi bir hisse değil demektir.

6.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    10 Bin puan yükselen, rekor kıran endexte sadece mal mal arkasından baktı. Çöplerin bile %100 yaptığı bu piyasada bu arpa boyu yol alamayan pergamon, demekki iyi bir hisse değilmiş. Yine yanıldık, ralli yapan endexte biz yaya kaldık . Şuan hissenin 9 tl dip fiyatı olmalıydı. Bu endexte bu fiyatlardan hala satışlar geliyorsa, hissemiz iyi bir hisse değil demektir.
    Sen satsan hissenin önü açılacak aslında sayın Cengo

Sent from my iPhone using Tapatalk

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bende oyle hissediyorum.

Cikamiyor artik.

Neydi o, atamayana atarlarmiydi.
    Benim dusuncem PSDTC ile ilgili degil.

Yanlis anlasilma olmasin.Derinlik goremiyorum ama bi 10.000 lot alan olsa herhalde 9 TL.yi gecer.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Benim dusuncem PSDTC ile ilgili degil.

Yanlis anlasilma olmasin.Derinlik goremiyorum ama bi 10.000 lot alan olsa herhalde 9 TL.yi gecer.
    Öte yandan Cengo elindeki malı serbest satsa hisse 6 lirayı görür sayın Tınaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 74/275 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •