Sayfa 74/985 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ütopik bir önerme olabilir.

Uzay Yolu filmini düşünüyordum bugün, ortada yemekleri yapanlar vs gösterilmiyordu, normalde temizlik işleri, yemek işleri de hayatın içinde oluyor. Bu kısmını geçersek para olmadan koca gemide hayat geçiyordu.
    Uzay Yolu dizisinde veya filminde gemide yemek yapan olmaz; ne istediğini bilgisayara söylediğinde yemekler replikatörde oluşturulur...

Temizlik için de yıldızlararası seyahat edebilen gemide yerleri paspaslayan birilerinin olması garip olurdu; şimdi bile evlerde yerleri temizleyen süpüren robotlar satılıyor. Alpha Centauri'ye veya daha ötesine gidebiliyorsak temizlik işlerini otomatiğe bağlamış oluruz muhtemelen...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Mayis basi gevseme Haziran basi bazi onlemler dahilinde salgin oncesine donme plani var.
    Aynen

Kafada bazı şeyleri bitirmişler

3. Belki ben kuruyorum ama bazı Prf. Dr. Unvanlı kişilerin halkı aydınlatmak- ya da farkındalık oluşturmak için özel olarak program yaptırıldığına ihtimal veriyorum..yoksa hakketen ürkütücü şeyler söyleniyor bu da panik oluşturabilir.. gerçi bizim toplum inanmaz Allahtan geliyorsa çekeriz der geçer..Ramazan Kurtoğlu daha 1-2 sene önce İsrail şeytani ailelerinin dünya nüfusunu azaltma girişimlerinden ısrarla bahsediyordu..hatta Rusların bunu bildiğini ve önemli önlemleri aldığını söylemişti..

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şimdi şırıl şırıl akarsa

Sercann abi bana dostum değilsin der

Çok kızmıştır bugün çok
    Keyfi yerindedir onun şimdi.
    Bim iyidi bugün.

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Aynen

Kafada bazı şeyleri bitirmişler
    alternatifi yok ki bu planın... şu anki durumun sürdürülebilirliği yok; maximum dayanılabilecek nokta mayıs ayı işte... sırf biz değil her yerde bu böyle...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Kovid-19 virüsünün ilk kayda değer mutasyonu tespit edildi

Newsweeke konuşan Sussex Üniversitesinde immünoloji dersleri veren Jenna Macciochi, Küçük mutasyonlar tüm virüslerde beklenebilir. Bu çalışmadaki rapor görünüşe göre virüsün insan hücresindeki ACE2 ye tutunmasının azaldığını yani daha az enfeksiyon potansiyeli taşıyabileceğini gösteriyor. Fakat bu tekil bir araştırma olduğundan aşı çalışmalarının yararsız olacağı anlamına gelmek zorunda değil ifadelerini kullandı.

https://www.independentturkish.com/n...gNd6bw.twitter

IMF'den koronavirüsün ekonomik etkilerine karşı 'likidite hattı' https://sptnkne.ws/CcAy

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    alternatifi yok ki bu planın... şu anki durumun sürdürülebilirliği yok; maximum dayanılabilecek nokta mayıs ayı işte... sırf biz değil her yerde bu böyle...
    Doğru olabilir aslında dediğiniz

Yaşamaya alışma mecbur önlemini al nereye kadar giderse

Ve

yarın milleti zaten durduramayacaksınız

Sayfa 74/985 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz