Sayfa 74/919 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 585 - 592 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
    Apo aganiz geri gelecek rahat olun 🤪

Onu bekliyorlar zararina verdigi yerden geri alacak once kutpoyu caksin sonra😁
    Kavga etmeyin yani buranin teknigide temelide odur. O isterse teknik cizersiniz 😉 O isterse de temel analiz ise yarar bu hissede!

Hani vardir ya bir hissede spekulator ne derse o olur diye yarim kalan isini tamamlamaya gelecek.Bence buranin akd si yerine kutponun akd sini takip ederseniz ne zaman gelecegini de gorursunuz😁
    Yavastan a1 geri geliyor😉

22.352 lot ile ilk sirada

2. Bilişim sektörüne ve geldiğimiz noktaya bakınca Harika işler var. İnşallah daha da güzel olacaktır. Kront ilk göz ağrımadır. Ben yukarıdaki yorumumda bilişim sektörünün bu güzel konumunun farkında olan bilinçli yatırımcı ile inatlaşan tahta yapıcılara gönderme yapmıştım. Ama yanlış ifade ettim galiba. Uyarınız için teşekkür ederim....ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
    Yavastan a1 geri geliyor😉

22.352 lot ile ilk sirada
    Geldiyse bir kilitleme yaparsa anlarız. 10-20 bin ile gelmesin yaf. İstemezük. (şakayla karışık) Motorlar soğumuştu bu gün ısındı mı yarın anlar mıyız? YTD.

4. Kron, KuppingerCole tarafından dünyanın lider markaları arasında gösterildi

https://www.haberler.com/kron-kuppin...349146-haberi/

5. Dünya çapındaki satış gücü, Ar-Ge ve yenilikçi ürün geliştirme alanlarındaki başarısıyla adından söz ettiren Kron, önceki yıllara oranla büyük bir sıçrama göstererek "Genel Liderler" sıralamasında dünya çapındaki "İlk 10 Yetkili Hesap Erişim Güvenliği" üreticisi arasında yerini aldı.Yüksek teknoloji altyapısına sahip Yetkili Hesap Erişim Güvenliği ürünleriyle "Ürün Liderleri", kesintisiz şekilde sürdürdüğü Ar-Ge ve ürün geliştirme çalışmalarıyla "Yenilikçi Liderler" ve global bir teknoloji sağlayıcısı olarak dünya çapında satış yapabilme yeteneğiyle "Pazar Liderleri" kategorisinde lider şirketler arasında gösterilen Kron, dünyanın büyük teknoloji şirketleri arasında yer alarak küresel pazardaki başarısını sergiledi.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine görüşlerine yer verilen Kron Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Yenel, şunları kaydetti:"Dijital servislerin gelişmesi daha güvenli bir dijital dünya ile mümkün. Siber güvenliğe katkı sağlamak bizi heyecanlandırıyor. 2019'da yüzde 74 artırdığımız Ar-Ge faaliyetlerimizle Türkiye'de ve dünyada rekabet gücü en üst seviyelerde olan teknolojiler üretmeye gayret gösteriyoruz. Bu anlamda çalışmalarımıza hız verirken, önümüzdeki 5 yıl içerisinde global PAM üreticileri arasında ilk 5 firmadan birisi olmayı hedefliyoruz."

6. Sayın lionnes çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için.... ytd

7.  Alıntı Originally Posted by ironman35 Yazıyı Oku
    Sayın lionnes çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için.... ytd
    rica ederim...

8.  Alıntı Originally Posted by Hachikyusan Yazıyı Oku
    Fikir vermesi amacıyla yorumumu eklemek istiyorum, ne ciddi bir çalışma ne de üzerine yoğun emek harcandı diyemem.
    Büyük hali: https://eksiup.com/p/3z396962dcku
    Büyük boy yüklerken sorun yaşadım yukarıdan ulaşılıyordur diye umuyorum.

Ek 25319
    Geçenlerde paylaştığım şu grafik okumasının güncel barlardaki kendi kullandığım hareketli ortalamalardaki gezintisini paylaşayım.

Büyük hali: https://eksiup.com/p/87398184a6fz
    qront2gün.PNG

Sayfa 74/919 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •