Sayfa 74/990 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop XLVII

İslamcı, şeriatçı partilerin oyu %3 ila 5 arasıdır..

Sağda ve merkezde parti yok..
    Olanlar yaşlandı, öldü.

Adamda geldi, ben liberalim, ssğcıyım laflarıyla mirasa kondu.. Radikal İSLAMCIlar
    Cumhuriyeti devirdiler ..

20 senede kendi neslini yetiştirdi. Onları da
    Devlete yerleştirdi.. Sağlamlaştırdı..

Biri iktidara gelse yüzbinlerce islamcı, şeriatçı devlet kadrosunu temizlemesi gerek..

İmkansız..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben de kıl payı kaçırdım.
    https://www.ensonhaber.com/amp/gunde...hat-yasarsiniz
    Sunucu son an konuşmaya girip sağlık/mağlık diyor, girmemiş olsa ah
    Son 50/100 milyonda yetmez 500 milyon soğanınız olmalı diyecekti
    Hep böyle olur, sunucu araya girer, konuşma yön değiştir

3.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Cuma günü son yarım saat veya bir saat ki hareket pek iç açıcı değil. Cuma günü perşembe günkü düşüşün düzeltme hareketi olabilir. Gün sonu en yüksekten kapatamayışı yutan bir ayı olabilir.. ytd
    Bence düşüşün yükselişinin düzeltmesiydi, günlükçü satışıdır o [emoji3], yükseliş kaldığı yerden devam eder...

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Bence boğaların salı öğleden sonraya kadar vakti var. 545 ı aldı aldı. Olmadi gömerler diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bilet alalım dedik yarınki maça bir saniyede bitmiş...

dur bu durumu trol gibi yazayım..

hani millet açtı hani açtı...

bak o kadar kişi bilet alabiliyor demekki aç değiliz...
    Bu futbol takımı aşıklarını hiçbir zaman anlayamadım ve anlayamayacağım. Bir komşumuz var, biraz kafa kırık ! ( aslında işine geldiği için numaradan kırık ) doğru dürüst çalışmaz. Zeytin çiftliği olan bir komşu bu adama aylık 15 bin teklif ederek zeytin bahçelerine göz kulak olmasını, 2+1 evde bedava oturmasını istediğinde kabul etmedi.

Bu adamın çocukları da tam tersine okul birincilikleriyle eğitim aşığı. Bu yüzden komşular aramızda ailesine destek oluruz. Geçen yıl eşine verilen paradan resmen çalarak Fenerbahçe maçına gitmiş. Pes artık dedik. Komşunun avukat olan ablasına rica ederek boşanmaları sağlandı ve kadına çocuklarıyla birlikte site yönetimi sahip çıkıyor. Aidat verir gibi gönüllüler her ay para yatırıyor. Ülkemiz çok komik bir ülke.

Evlilik çok zor olmalı. Evlenecek çiftlerin akıl ve beden sağlığı tam olmalı. En az 1 ay halk eğitimde evlilik kursuna tabi tutulmalı.

6. TCMB yeni yayyınladığı duyuruda daha önce yapmış olduğu düzenlemeleri bankalar için daha sıkı hale getirdi.

%60 liralaşma hedefi kapsamında, Menkul kıymet tesis oranı yüzde 5’ten yüzde 10’a yükseltilmiştir.

Yani %50-60 arasında TL mevduat ağırlığına sahip bankaların taşıması gereken menkul kıymet oranı %5’den %10a yükseltildi. Bankaların hemen hemen hepsi bu aralıkta.

Bankaların net faiz marjı adına olumsuz etki yaratabilir.

7. Borsada manipülasyon yapan 4 grup varmış.

https://twitter.com/ankara_kusu/stat...s9c6RVThQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Petibör ve Finger şekerli, tuzlu Çizi de zamlanmış. Şunu deneyeyim dedim fena değil.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 74/990 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •