Sayfa 740/831 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790 ... SonSon
Arama sonucu : 6644 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

Alıntı Originally Posted by Poizer Yazıyı Oku
    150 euro TL olarak değerlendirildiğinde kilosu 3,3 TL'ye geliyor. Mevcut girdi maliyetlerini düşündüğümüzde TUKAŞ bu fiyattan aşağı domates alabilecek mi? Biraz endişelendim açıkcası.
    Ocak ayında yapılan sözleşme şu şekildeydi Sayın @Poizer..

https://ibb.co/Yd9tX8M

AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..

Alıntı Originally Posted by Poizer Yazıyı Oku
    150 euro TL olarak değerlendirildiğinde kilosu 3,3 TL'ye geliyor. Mevcut girdi maliyetlerini düşündüğümüzde TUKAŞ bu fiyattan aşağı domates alabilecek mi? Biraz endişelendim açıkcası.
    Niğdede kendi tırıyla taşıma işi yapan bir kişiyle sohbet etmiştim(Tukaş Salça yükü vardı,Konyaya götürüyordu ve ben o paylaşımı görünce bağlantı talep ettim ve sağolsun zamanını bana ayırmıştı,Mart ayı sonundaydı yazışmamız)..Bazı sorularıma şu cevabı vermişti..

-3 lıra bu sene tarladan alım domates konya'dan tut kayserıye kadar domates ekıyorlar sezon acıldı sımdı ekım yapıyorlar

-Var 5 6 tane tanıgım tüccarlar gelıp domates alıyorlar satıyorlar salcaya

Peki 3 lira fiyatı nasıl buluyorlar?

-Iyı güzel para delı para alıyorlar

Sektörümüz açısından önemli bir haber(Tat Gıda ile ilgili) olduğu ve seans kapanışı açıklandığı için aşağıdaki kap haberini sizlerle de paylaşmak istedim,sonucu hayırlı olur umarım.

Şirketimiz ana ortağı Koç Holding A.Ş. tarafından, sahip olduğu Tat Gıda paylarının satışı dahil stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi amacıyla bir çalışma başlatılmış ve konuyla ilgili finansal danışmanlık alınması için görevlendirme yapılmıştır. Bu kapsamda ön çalışmalara başlanmış olmakla birlikte, bu aşamada somut bir karar alınmamıştır.

Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamında Koç Holding'in bildirimi üzerine; sürecin olumsuz etkilenmemesi, Şirketimiz ve halka açık ana ortağı Koç Holding'in meşru çıkarlarının korunması amacıyla, söz konusu görevlendirme konusunda açıklama yapılması ertelenmiştir. İşbu açıklama, bilginin gizliliğinin sağlanamayacağı anlaşıldığından yapılmıştır.

Konuya ilişkin önemli gelişmeler yatırımcılarımızla paylaşılacaktır.

4.  Alıntı Originally Posted by EastAegean Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz.

SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Teşekkür ederim hoşbulduk

5.  Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Amerikaya yapılan son ihracatlar arkadaşlar..

KONŞIMENTO ÜRÜN İTHALATÇI TEDARIKÇI VARIŞ TARIHI MENŞEI ÜLKE BRÜT AĞIRLIK KGS MIKTAR
    1 ONEYIZMD01279A01 720 CC DOMATES SALÇASI BX.28/30 HS KODU: 200290 KRADJIAN İTHALAT A.Ş. TUKAŞ DIŞ TİCARET A.Ş. 2023-05-18 SINGAPUR 161280 KG 12800 PAKET

KONŞİMENTO ÜRÜN İTHALATÇI TEDARİKÇİ VARIŞ TARİHİ MENŞEİ ÜLKE BRÜT AĞIRLIK KGS MİKTAR
    1 ONEYIZMD01279A02 370 CC SALATA TURŞUSU GTİP KODU: 200110 KRADJIAN İTHALAT A.Ş. TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2023-05-18 SİNGAPUR 39400 KG 4240 PAKET

Sayın Efe09 gıda sektörüyle ilgili ihracat bilgilerini hangi siteden takip ediyorsunuz ? Buarada paylaşımlar için teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Ocak ayında yapılan sözleşme şu şekildeydi Sayın @Poizer..

https://ibb.co/Yd9tX8M

4-5 kilo domatesten 1 kilo salça çıkıyor sanırım ?

7.  Alıntı Originally Posted by efe09 Yazıyı Oku
    Sektörümüz açısından önemli bir haber(Tat Gıda ile ilgili) olduğu ve seans kapanışı açıklandığı için aşağıdaki kap haberini sizlerle de paylaşmak istedim,sonucu hayırlı olur umarım.

Şirketimiz ana ortağı Koç Holding A.Ş. tarafından, sahip olduğu Tat Gıda paylarının satışı dahil stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi amacıyla bir çalışma başlatılmış ve konuyla ilgili finansal danışmanlık alınması için görevlendirme yapılmıştır. Bu kapsamda ön çalışmalara başlanmış olmakla birlikte, bu aşamada somut bir karar alınmamıştır.

Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamında Koç Holding'in bildirimi üzerine; sürecin olumsuz etkilenmemesi, Şirketimiz ve halka açık ana ortağı Koç Holding'in meşru çıkarlarının korunması amacıyla, söz konusu görevlendirme konusunda açıklama yapılması ertelenmiştir. İşbu açıklama, bilginin gizliliğinin sağlanamayacağı anlaşıldığından yapılmıştır.

Konuya ilişkin önemli gelişmeler yatırımcılarımızla paylaşılacaktır.

Kap haberinden sonra arkadaşlarla bu konuyu konuştuk. Aslında Tat Gıda bu süreci gizli yürütmek istiyormuş.Fiyatı 17 TL lerden biranda 25 TL ye gelmişti.Burada fiyat ayarlaması yapılıyor hissiyatı oluştu bende.Süreç belkide yakın zamanda tamamlanacak.

Tukaş acaba bu durumla ilgileniyormudur ? Tat Gıda’yı satın alsa yada ortak olsa sektörde çok ciddi söz sahibi olur.

Alıntı Originally Posted by Kalispera79 Yazıyı Oku
    Sayın Efe09 gıda sektörüyle ilgili ihracat bilgilerini hangi siteden takip ediyorsunuz ? Buarada paylaşımlar için teşekkürler.

Sayın @Kalispera79;Şirketlerin yapmış olduğu ihracat bilgileri ile ilgili, 9 yıl önce yatırım yapmak için aldığım Ege Endüstri hissesinden sonra çok araştırma yapmıştım.Ege Endüstri ye ortak olduğum 5 yıl içerisinde özellikle Amerikaya yapılan ihracat bilgilerini ücretli abone olmadan güncel olarak alabilme noktasına gelmiştim.Ege Endüstri Şirketi de cirosunun büyük bölümüne Amerikaya yaptığı ihracattan sağladığından bilançosunu dahi üç aşağı beş yukarı tahmin edebilme noktasına gelebiliyordunuz böylece.Ege Endüstri,Eefz ve Ege Fren olarak ihracat tonajlarını günlük not almak durumundaydım ve ona göre toplam tonajı ücretsiz abonelikle elde edebiliyordum ki ücretli abonelikler çok pahalı çünkü.Özellikle panjiva sitesinden takip ettim ama siteyi de çok detaylı bilmek gerekiyordu açıkçası.

Tukaşa gelirsek;daha çok Almanya ve Avrupa ülkelerine ihracat yapıldığından bunları görebileceğimiz bir site yok maalesef.Ege Endüstri için de göremiyorduk.Ve Tukaş, Amerika dışındaki ülkelere ihracatı gıda ile ilgili diğer dış ticaret firmaları üzerinden de yapmakta.Onun için de ihracatını hesap edebilmek mümkün olmuyor.

Sayfa 740/831 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •