Sizin bir sözünüz vardı mal korkuda alınır diye KY bırakmamaya niyetliler çok kişi de
sattı sanırım.Şu an görünen de düşen direnci kırdığı yönünde ancak üzerinde tutunabilmesi
önemli.Haftalık kapanışı yine bu seviyelerde yaparsa bu yükseliş ciddi denilebilecek.
Zaten gerçekten kırmışsa 2-3 gün üzerinde tutunur teyide gelir.Bu sebeple 135 altı
günlük kapanışlar yapmaması ilk aşaması.Diğer türlü tekrar üçgenin içine dönecek tekrar 108 dip -135 tepe olara gidip gelmeleri izleyeceğiz. Tarhi zirvesi sanırım 156 larda oraları geçip
tutunursa hedefi 240 lü seviyeler zaten haftalık grafikleri düzeldi aylık grafik
kaldı.Bu hedefine bu sene olmasa gelecek sene ulaşacak diye düşünüyorum.
Ancak bu hedef için henüz erken diye düşünüyorum ,
şahsi düşüncem 140 lara doğru atak yapsa bile geri üçgenin
içine döneceği yönünde bu sebeple 135 altı günlük kapanışları özellikle stop
olarak da 128 altını izlemek gerekli.Normalde 124 leri destek yapıp yükselmesi
oldukca olumlu aslında, kafa karıştıran alış tarafındaki kurumlar.
Bu kurumlar bu tahta da aktif olanlar değil, aksine satan kıurumlar da bu
tahtanın ilk 5 i daha önce olduğu gibi aynı sıralama ile satıştalar.Ha belki kendilerini satışta gösterip karşı kurumlardan almış olabilirler
virmanlar olur mu onlara bakmak gerekli ama sanmıyorum en iyisi kırdığı trendin altında kapanışı stop olarak alıp takip etmek gerekli.
Önceden elinde olanlar varsa örneğin ben dün 130-135 aralığında kısa vadeli düşündüklerimi
sattım,UV olanlar duruyor.Ancak yeni alacak olanlar 135 lerde kalıcı olduğunu görmesi gerekli diye düşünüyorum. Stop rakamını da kabaca 128 altı kapanışlar olarak düşünürüm.Sanırım bugünkü hareketler az çok kendini belli eder.

[/IMG]
Yer İmleri