Yatırımcı işlerini 3 gündür arayıp kimse ulaşamıyorsa...spk diye bir kurum boşuna vardır. Böyle başka şirket var mıdır?
Yüksek maliyetlilere bir şey diyemem ama yeni girecekler iyi düşünmeli...?
Yatırımcı işlerini 3 gündür arayıp kimse ulaşamıyorsa...spk diye bir kurum boşuna vardır. Böyle başka şirket var mıdır?
Yüksek maliyetlilere bir şey diyemem ama yeni girecekler iyi düşünmeli...?
Nasıl bir ş.sizlik bu hisse aralıksız 4.aydan beri 5 aydır düşüyor.
6.ay sonu 7.ay başı bir sıçrama yapmıştı sonra yine ele verdiler ve hisse puL oldu ne bir açıklama ne bir destek hiç bir şey yok.
İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez ve şirket batmaz veya iflas istemez.
Devre kestirdi ********ler, tabana bir kademe kaldı![]()
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
Arkadaşlar kim almış satmış grafik var mı? Paramız gitti emeklerimiz(
Allah sabır versin. Bu adamlara katlanmak zor iş
ytd
dostum tam 1 yıldır düşüyor ekimde galipe 0,50 krştan virman yaptığından beri kedi sıçraması hariç hareket yapmadı.yyapı ygyo ve yeşil o kadar mal varlığı var iken iflas istemez kanaatindeyim...kamil borsanın her türlü cinliğini bilir.bence bu işin içinde başka şeyler var.puslu havayı fırsat bilip devletten bir şeyler kopartmak istiyordur muhtemelen,adam son 1 yıldır yurtdışına dünyanın dövizini kaçırdı ve çalışanlarına ve taşeronlarına ödemede yapmadı yüzde 600 kar ile daha çivi bile çakmadan 10 bin üzerinde daire sattı bu paralar nereye gitti..ayrıca buna hesap sormayan devlet görevlilerini de özellikle spk ve ticaret bakanlığındakileri ALLAH a havale ediyoruz.gör bak mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Çok özür dilerim
İnşallah iyi olur sizler için ben 0.38 den kaçtım
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tşk kovkaya kardeş
Yer İmleri