-
*fed/bostic, "korumacı politikalar ekonomiye zarar verir"
*fed/bostic, "herhangi bir kripto paranın gerçek bir para haline gelmesi muhtemel değil"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*fed/bostic, "ekonomi daha hızlı büyüyebilir, ancak bunun olacağından emin değilim"
*fed/bostic, "hisse senedi piyasasında geçen yıl yaşanan yükselişin büyük bölümü sadece psikolojik"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*moody's, "gümrük tarifelerinin abd çelik ve alüminyum üreticilerine faydası, tüketici sektörlere etki ile telafi edilir"
-
*moody's, "eğer trump'ın önerdiği tarifeler karşı tedbirler gelmeden uygulanır ise abd çelik ve alüminyum üreticileri 10-15 bin istihdam yaratabilirler, ancak diğer sektörler 50-60 bin istihdam kaybeder"
*moody's, "eğer ticaret ortakları trump'ın tarifelerine yanıt verirler ise abd'de istihdam 100-150 bin azabilir"
-
*moody's/zandi, "vergi indirimleri, federal bütçe harcamalarının etkisi ile 2019 yazına kadar işsizlik oranı yüzde 3,0-3,5 düşebilir"
-
*moody's/zandi, "abd'nin gümrük tarfileri daha fazla ticari sınırlamayı tetikler ise global olarak ülke kredi notları zarar görür"
*moody's/zandi, "abd'nin önerdiği gümrük tarifeleri enflasyonist baskılarda artışa katkı yapar"
-
*moody's/zandi, "ancak önerilen tarifelerin genel enflasyonist etkisinin minimal olmasını bekliyorum"
-
*moody's/zandi, "önerilen tarifiler abd imalat şirketlerini birçoğunun rekabet güçlerini aşındırır"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri