Sayfa 741/995 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Ariyip sayo ve ucretle alakali bilgi sorayim sirkete firsat bulursam

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben daha önce sormuştum. İveco da halka açık bir şirket bu yüzden açıklama yapamayız cevabını verdiler

2. Döviz kurlarında son dönemde bi yükseliş var. Döviz kurunun artışı otokar gibi ihracatı yüzde 75 olan bi şirketin bilançosunu olumlu etkiler. Şuandaki mevcut bae arma anlaşması dolar, iveco anlaşması euro, afrika zırhlı anlaşması dolar, bratislava otobüs anlaşması euro, Azerbaycan otobüs anlaşması euro cinsinden. Bu yüzden bilanço anlamında kaygılanacak bir durum yok. Tabi ki iett otobüs anlaşması ve iç pazardaki satışların kar marjı olumsuz etkilenecektir. Dövizdeki yükseliş bizim vatandaş olarak sorunumuz. Alıp sattığımız herseyin fiyatının artması demek

3.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Ben daha önce sormuştum. İveco da halka açık bir şirket bu yüzden açıklama yapamayız cevabını verdiler
    Himmm...o zaman uretim olunca ek kârlara bakicaz karsilastirip..
    Tesekkurler...

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

4.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Döviz kurlarında son dönemde bi yükseliş var. Döviz kurunun artışı otokar gibi ihracatı yüzde 75 olan bi şirketin bilançosunu olumlu etkiler. Şuandaki mevcut bae arma anlaşması dolar, iveco anlaşması euro, afrika zırhlı anlaşması dolar, bratislava otobüs anlaşması euro, Azerbaycan otobüs anlaşması euro cinsinden. Bu yüzden bilanço anlamında kaygılanacak bir durum yok. Tabi ki iett otobüs anlaşması ve iç pazardaki satışların kar marjı olumsuz etkilenecektir. Dövizdeki yükseliş bizim vatandaş olarak sorunumuz. Alıp sattığımız herseyin fiyatının artması demek
    dediginiz gibi Koc lara bir sey olmaz dolar bazli bilancolarini koruyabiliyorlar enerji sirketleri haric;)

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.

5.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    dediginiz gibi Koc lara bir sey olmaz dolar bazli bilancolarini koruyabiliyorlar enerji sirketleri haric;)

Enerji şirketlerinde de sıkıntı yokta yapabilecekleri bişey yoktu. 70 dolardan aldıkları petrolü 35 dolar a satmak zorunda kaldılar. Üstüne birde tüm uçuşlar durdu sokağa çıkma yasağıyla araçlar çalışmadı satışta yapamadılar. Petrol vadeli işlemlerinde Petrol fiyatları negatif değerleri gördü, petrol alana üstüne para verilen günleri yaşadık. Herseye rağmen çok büyük bi krizi olabildiğince iyi yönettiler o tarafta.

6.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Enerji şirketlerinde de sıkıntı yokta yapabilecekleri bişey yoktu. 70 dolardan aldıkları petrolü 35 dolar a satmak zorunda kaldılar. Üstüne birde tüm uçuşlar durdu sokağa çıkma yasağıyla araçlar çalışmadı satışta yapamadılar. Petrol vadeli işlemlerinde Petrol fiyatları negatif değerleri gördü, petrol alana üstüne para verilen günleri yaşadık. Herseye rağmen çok büyük bi krizi olabildiğince iyi yönettiler o tarafta.
    Aygaz var ben de bir de koclarin enjsa vardi sabancilarin sattim
    Aygaz da patinaj cekiyorlar onu da yavas yavas atiyorum.
    Ekleme yapiyorun digerlerine..
    Haklisiniz kolay seyler yasamadik.

7.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    ;);)

Sayfa 741/995 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •