Değerli yatırımcı kardeşlerim 30 undan bu yana kulağımda Volkan Konağın ELİMİZİ VERDİLER şarkısı var. Ara ara mırıldanıyorum, uzun yılllardır beni SİLVR kadar şaşırtan bir kağıt daha yok. Değerli ortaklar buradan SİLVR yönetim kuruluna seslenmek istiyorum burada biz ortaklarınıza sunduğunuz inanmamız gereken veriler sizin ticaretinizi nasıl yaptığınızın aynasıdır. Sizler basiretli birer tacir olup SİLVER ENDÜSTRİNİN karını ve SILVER PAZARLAMANIN karını ayrı ayrı korumak kollamak tüm yasal mevzuatlara uyarak sonuçlandırmak mecburiyetindesiniz. Değerli SİLVERLİNE yönetim kurulu üyeleri o ihracatına çok önem verdiğiniz avrupa ülkelerinde firmayı ikiye ayırıp halka açık firmanın karını halka açık olmayan bir firmaya aktarmanın yasal zorunlulukları nelerdir acaba HANİ BÖYLE Bİ ŞEY TABİKİ YOK AMA !! sizin firmalarınız örneğin belçika da norveçte veya almanyada şu an Türkiyede faaliyet gösterdiği gibi faaliyet gösterebilir mi ?
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Yer İmleri