Pay Piyasası’nda 13/01/2020 tarihinde 20.245.775.436 TL işlem hacmi ile rekor kırılmıştır.
Pay Piyasası’nda 13/01/2020 tarihinde 20.245.775.436 TL işlem hacmi ile rekor kırılmıştır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ankara'da Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile yol kontrolü yapan kılavuz trenin çarpışması sonucu meydana gelen kazaya ilişkin 3'ü tutuklu 10 sanık hakkında açılan davada tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ne güzel memleket...
yaşadığım yere bak...
mına köyü.....
Memlekette yaşayanlara imreniyorum.....
Ulan memlekette Bürokrat ya da görevden alınmış bürokrat kiminle tanışsan, arkadaş olsan, görüşmeye başlasan eski fetöcü ya da fetöden alınmış çıkıyor ne diyordunuz, mina köyü(((( Bari bi zarar vermeseler. Hani derler ya ........ni sallasan ......çarpacak diye öyle olmuş memleket
Günaydın kafe
çin, faz 1 ticaret anlaşması çerçevesinde abd'den 2 yılda 2017'ye göre yaklaşık 80 milyar dolar tutarında daha fazla mal alma sözü verdi
Oyuncu ve sanatçı Recep Aktuğ hayatını kaybetti
![]()
Ebedi komutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı vefatının 97. yılında rahmetle anıyoruz.
![]()
Yer İmleri