Sayfa 741/1000 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Markasını tam hatırlamıyorum ama, bir soda hikayesi okumuştum gazetelerde eskiden.

Adamın biri iki şişe sodayı dolaba koymuş, iki saat sonra şişeler patlamış, dolabın için haşat.

Tutanak tutturmuş, zararını ziyanını belgelemiş, üretici firmaya durumu bildirmiş.

Üretici firma özür dilemiş, o partide sorun olabilir belki demiş, adama bir buzdolabı, buzdolabındaki zayi olan gıdalar için de bir miktar para göndermiş.

Tabi ki, bir kasa da soda.
    Buzdolabının normal soğutma bölümü için bir şey diyemem ama no-frost bölümüne çabuk soğusun diye koyduğunuz sodayı unutursanız o görüntüyü görürsünüz...benim değil canım bir arkadaşın başına sadece bir kaç kez gelmiş..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    100 lüklerde lacivert filigranlı olsun

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Eskiler de kullanımda değil mi . Eski olsa ne olacak ki . Bir kuyu kazıp torunlara bırakacaksak yeni olsun ama günlük ve kisa vadeli kullanımda ne farkeder ?

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Belkide kaçak elektriği zaten ödediğimizdendir.
    İstanbulda doğalgaz ve su işletmesi belediyeye ait.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Olabilir ama belediye tahsilatı yardımla mu yapıyor siye geçirmedim değil

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Eskiler de kullanımda değil mi . Eski olsa ne olacak ki . Bir kuyu kazıp torunlara bırakacaksak yeni olsun ama günlük ve kisa vadeli kullanımda ne farkeder ?
    Doları bilmiyorum ama Euro da yada başka paralarda filigran yoksa almıyor İsviçre frangı

Pound

Avustralya dolar benim karşılaştıklarım bazen sorun oluyor .

Kesinlikle yırttık vs olmamasına dikkat edin TL gibi değil

5. Gecen sene Ağustos ayında 30 dereceyi goremeyen memleket bugunlerde 35 derecede, 2 gun sonra da sicaklik 10 dereceye dusecek bu 20 derecelik ani sicaklik dususu bakalım nasil etkileyecek bizi?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Onun sodasi iciliyor mu ben Beypazarı aliyorum.
    Ben kızılayın sodasını da almıyorum. Çünkü eskiden kızılayın sodasının üzerinde Türk Kızılay yazardı. Bu iktidar malum süreçte soda şişesinden Türk kelimesini çıkardı, ondan beridir o sodayı içmiyorum...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Masallarda olağanüstü olaylar anlatılır. Kişilerin olağanüstü şeyler başardığı hikayeler konu edilir.

Memlekette ''Maske '' diye tabir edilen olağanüstü bir nesneden bahsediliyor. Efsanevi bir iktidarın da bu maskeleri önce bedava sonra parayla dağıtma başarısı gösterdiği anlatılıyor.

Ama bildiğiniz gibi masallar gerçek hayatta görülmez. Ben de virüs çıktı çıkalı ne bedava ne parayla maske bulamadım. Masal deyip geçeceğiz. Yarın da ak pelerinli perilerin bulunduğu eczane denen gizemli, billur binaya gideceğim.
    Yeterince kahraman olursam bulurum belki.

8. Reha bey cember daraliyor sn medwig haberi paylasti tavsanlida 6 apartman karantinaya alinmis, cok yuklendiniz bizansa [emoji23][emoji23]

Sayfa 741/1000 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •