Sayfa 742/967 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Kağıt biraz kafayı kaldırmış hemen olağan dışı fiyat hareketi ile ilgili bişeyler sormuş spk. Ulan kağıt 4 lerden düşerken neredeydiniz yazık millete be. Ben kanun koyucu yerinde olsam hisselerde yukarı çıkışlarda devre kesici olağan dışı fiyat hareketi açıklaması falan istemem ama yüzde 10 düştümü hepsini uygularım. Çünkü borsalar doğası gereği boğadır. Ama bizim ülkede üçkağıt demektir borsa. Ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by kaynakç Yazıyı Oku
    Bir patlama bekliyorum 0,90/1 arasındaki gibi.........
    Beklenen hareket gelir 1,08 kalması önemli

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

3. Sevindim adınıza. Sabah beni 02 den silkeledi. Üzüldüm kendi adıma ama sizin adınıza sevindim. Geri gelirse kaçtan alınır yine? Çanak tamam gibi kulp olacak mı acaba?

Alıntı Originally Posted by gltkn Yazıyı Oku
    Sevindim adınıza. Sabah beni 02 den silkeledi. Üzüldüm kendi adıma ama sizin adınıza sevindim. Geri gelirse kaçtan alınır yine? Çanak tamam gibi kulp olacak mı acaba?
    Teşekkür ederim. Sizin içinde Sağlık olsun.1,08 test edebilir.
    MUTLULUĞUN SIRRI ÖZGÜRLÜKTÜR. ÖZGÜRLÜĞÜN SIRRI CESARETTİR/EN ACIMASIZ HAYVAN İNSANDIR.

5. Beyler,1 yıldır takip ettiğim kağıtlar arasında Dgklb.
    Eur borcu nedeniyle gerçekte görünüm iyi değil.
    4,76'lar falan zaten auro.
    Dohol,elinde manyak döviz var,şu an ederi bu olamaz.Siz dohol rakamını yakaladınız.Ben 5-6 kez girdim dgklb ve hep zararla çıktım.1 TL kazanamadım.
    Siz bu rakama gelmişken geçin dohole ve sabredin ..nelere.
    Ederini inceleyin.
    Sakın ha benim size pazarlamaya geldiğimi düşünmeyin.Ben,orayı da burayı da takip eden bir adamım.İnceleyin sadece ve karar verin.Bu ..neye yaşatmayalım ...

................1,11..................

8. pasta atma imkanına sahip olan arkadaşlar pasta atarsanız sevinirim

Sayfa 742/967 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •