Originally Posted by
vicente
Iran başta ikinci dalga baslangici var fransa almanya ile ispanya da form tutuyor yavastan
Iran dun en yuksek ikinci vakayi acikladi baslangicta beri bugun de iranla gumruk kapilarini actik
Benim görüşüm şu şekilde , kimseyide etkilemek istemem doğrudur yanlıştır onuda ispat edemem ama ben şöyle diye düşünüyorum Korona yıllardır belki 10 yıldır dünyada vardı ..... yayıldı yayıldı her yerde pik noktasına ulaşmaya başlayınca her yerde ölümler arttı insanlar araştırdılar neden ölüyor bu insanlar ilk çinliler buldu ..... çinde felan çıkmadı bu hastalık nerden çıktığıda önemli değil peki ben neden böyle düşünüyorum çünkü daha 1 ay geçmeden italyada , iranda buralarda görüldü çin nere iran nere ve ne alakası var.Bütün ülkeler bu hastalığı ya gizlediler yada farkedemediler normal grip den öldü dedi geçtiler ne zamanki ölüm sayıları arttı yeni bir hastalık olduğunu fark ettiler.peki bunun çaresi nedir ya aşı yada doğal bağışıklık çünkü KAÇIŞ YOK
bu mikrop bir şekilde evinize girecektir sonuç yakalanan 100 kişiden 4 ü ölüyor....... şekeri olan kanser hastası astım kronik bronşit tansiyon olanlar çok dikkat etsin geriye yapacak bir şey yok aşı yoksa doğal bağışıklık.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri