Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 742/922 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Resmi kurum linkini buraya atarsınız, haliyle inanırım sonrasında hatalıysam tabiiki özür dilerim.
    Yoksa kusura bakmayın hocam sadece sizin lafınızla özür dilemem ispat istiyorum o kadar.
    KGF nin sitesinin hiçbir yerinde ben bu %6,5-7 yi göremedim.
    Aşağıdaki linkte (kgf yönetmeliği) 250 milyar TL lik kredi için kefalet garantisinin *üst sınırının* 15 milyar TL olduğu belirtiliyor. Yönetmelik usul ve esaslarda belirtiliyor.

Özür dilemeye bence gerek yok zira burası birbirimizi bilgilendirdiğimiz bir platform. Her zaman herşey değişebilir. Şu andaki yönetmelik bu şekilde. (yasal düzenlemeler 4. paragrafa bakmalısınız.)

__________________________________________________ __________________________________________________ __
    Kredi Garanti Kurumlarına sağlanacak Hazine desteğinin üst sınırının 2 Milyar TL.’ye, gemi inşa sanayiine verilecek kefaletler toplamının üst sınırının 5 Milyar TL.’ye, KGF’nin Hazine desteği kapsamında vereceği kefaletler toplamının üst sınırının ise 15 Milyar TL.’ye yükseltilmesine ilişkin “Kredi Garanti Kurumlarına Sağlanacak Hazine Desteğine İlişkin Usül Ve Esaslar Hakkında Kararâ€da değişiklik yapılmasına dair Bakanlar Kurulu Kararı (24 Haziran 2015 tarih, 29396 sayılı Resmi Gazete)

__________________________________________________ __________________________________________________ __

http://www.kgf.com.tr/index.php/tr/b...-duzenlemeler#
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Benim mükelleften sıfır teminat adamın sadece işimin bankasında 1 tane gayrımenkulu ipotekte banka ismide vereyim yapımın kredisi hiçbir teminat almadan 3 milyon TL teminat mektubu + 250 binde nakit verdi ki 250 binide hani zorla verdiler adamlar istese 2milyon TL nakit krediyi vereceklerdi gene zorla kavga dövüş ödeyemeyiz başımız belaya girmesin diye almadı adamlar.
    Zamanında iş bankası 10 bin TL lik teminat mektubu için adamları kuzu gibi meletti gayrımenkule yeni ekspertiz raporu istediler, yetmedi adamın mezar tapusuna kadar aldılar yahu. Bugün şuan herşey açık adam bugün istese 10 bankadan 3-5 toparlayıp istediği gibi topuklar öyle böyle değil piyasa ve şirketin bilançosuda öyle abartı bir bilanço değil hatta net sermaye eksiği olan bir şirket.
    Hani bunlara devlet garantisi olmadan bu kadar paranın verilmesi bana göre imkansız.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Bugün FED yine kem küm edecek sanırım.
    Faiz artsa bile dolara basacaklar gibisinden bir hava var.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bugün FED yine kem küm edecek sanırım.
    Faiz artsa bile dolara basacaklar gibisinden bir hava var.
    Ehhh 3.50 nin altına geldi..

3.53 direnç idi
    3.50 daha baba direnç.
    1-2 günde geçti geçti tuzak olarak adlandırırız yoksa daha da aşşa süzülür..

Almıyorlar..

Bu kadar basit..

Alsalar fiyat belli eder..

Daha da derin analize gerek yok şu anda..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ehhh 3.50 nin altına geldi..

3.53 direnç idi
    3.50 daha baba direnç.
    1-2 günde geçti geçti tuzak olarak adlandırırız yoksa daha da aşşa süzülür..

Almıyorlar..

Bu kadar basit..

Alsalar fiyat belli eder..

Daha da derin analize gerek yok şu anda..
    gund sen alırsan 3.30'u görürüz yakında belki.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    gund sen alırsan 3.30'u görürüz yakında belki.
    Happy durumlar ciddi..

yüzde 25 de bile sağlam zarar yazacaz..
    Birde bunun bekleme maliyeti söz konusu..

3.65 üzeri maliyeti olana allah sabır versin..

Kasım mart arasında al al al al yapanların sesi soluğu kesildi hakikaten..

Ucundan bulaştık zarar büyük..Komple 3.75 den alan adam yüzde 5 zarada yüzde 6 da fırsat maliyeti nerede ise yüzde 10-11 içeride..
    Daha da ne kadar düşer ne kadar sürer belli değil..
    1 sene daha böyle giderse zarar kol gibi olur..

2001 i örnek olarak verdim idi..

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Happy durumlar ciddi..

yüzde 25 de bile sağlam zarar yazacaz..
    Birde bunun bekleme maliyeti söz konusu..

3.65 üzeri maliyeti olana allah sabır versin..

Kasım mart arasında al al al al yapanların sesi soluğu kesildi hakikaten..

Ucundan bulaştık zarar büyük..Komple 3.75 den alan adam yüzde 5 zarada yüzde 6 da fırsat maliyeti nerede ise yüzde 10-11 içeride..
    Daha da ne kadar düşer ne kadar sürer belli değil..
    1 sene daha böyle giderse zarar kol gibi olur..

2001 i örnek olarak verdim idi..
    Bence ciddi değil.
    Uçaklardaki paralar bitecek.
    Dolar yine baş verecek.
    Demedi deme.
    Sen zarar etmezsin telaş edip pozisyon kapama bence.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sn stonhand

2 sayfa önceki yazıma bakarsanız, devletin bu %7 yi dahi hangi şartlarda ödeyeceği açık değil. 1 sene sonra öderim dese zaten yüksek enflasyon ortamında %3-4 e iner.
    tek tehlike bankalar bu krediler geri dönmediğinde kaynağa sıkışırsa ve *yurtdışından* kredi bulamazlarsa tcmb'nin hazine'ye borç vermesi yada tahvil alması.
    O zaman ayvayı sapıyla yeriz.

Devlet belkide bu adımdan önce çoğu yabancı sermayeli özel bankayı bu şekilde yurtdışı kredi bulmaya zorlamak için bir strateji dahi geliştirmiş olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 742/922 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •