Sayfa 742/993 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bugun yediğimiz hurmalar ne zaman çıkacak, qatar ve avaneleri ne zaman uzatmayacak onu merak edirem ay balam
    seçimlerde akp kaybedecek olduklarını düşündüklerinde paralarını nasıl çıkaracaklar gelecek hükümet ödeme yapmak zorundamı asıl soru bu .

2.  Alıntı Originally Posted by yoktur Yazıyı Oku
    seçimlerde akp kaybedecek olduklarını düşündüklerinde paralarını nasıl çıkaracaklar gelecek hükümet ödeme yapmak zorundamı asıl soru bu .
    tabiki zorunda bu hukumet yukumluluğu değil ki bağımsız merkez bankası yükümlülüğü

karşıda da tl niz var zaten olmadı saçar piyasaya

Ahalinin götü terlerken, alnı terlemiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Pas geçer. Aslında yükseltmesi gerek.

Merkez bankası faiz oranlarında bir değişikliğe gitmedi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB: Etkisi sürmekte olan jeopolitik riskler, küresel ve bölgesel iktisadi faaliyet üzerindeki aşağı yönlü riskleri canlı tutmakta ve belirsizliklerin artmasına yol açmaktadır

TCMB: Yüksek küresel enflasyonun, enflasyon beklentileri ve uluslararası finansal piyasalar üzerindeki etkileri yakından izlenmektedir

TCMB: Bununla birlikte, gelişmiş ülke merkez bankaları artan enerji fiyatları ve arz-talep uyumsuzluğuna bağlı olarak enflasyonda görülen yükselişin beklenenden uzun sürebileceğini değerlendirmektedir

TCMB: Kapasite kullanım seviyeleri ve diğer öncü göstergeler yurt içinde iktisadi faaliyetin, bölgesel farklılıklar ortaya çıksa bile dış talebin giderek artan olumlu etkisiyle güçlü seyrettiğine işaret etmektedir

TCMB: Büyümenin kompozisyonunda sürdürülebilir bileşenlerin payı artarken, cari işlemler dengesinde enerji fiyatlarından kaynaklanan riskler devam etmektedir

TCMB: Cari işlemler dengesinin sürdürülebilir seviyelerde kalıcı hale gelmesi, fiyat istikrarı için önem arz etmektedir

TCMB: Kurul, uzun vadeli Türk lirası yatırım kredileri de dâhil olmak üzere kredilerin büyüme hızı ve erişilen finansman kaynaklarının amacına uygun şekilde iktisadi faaliyet ile buluşmasının finansal istikrar açısından önemli olduğunu değerlendirmiştir

TCMB: Bu çerçevede Kurul, makroihtiyati politika setinin güçlendirilmesine karar vermiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Nas nas sonu yas yas. Ne oldu paşinyan...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    sana gelen yollarda , daima beni bekle
    yetiş ya petlas
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 742/993 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •