Sayfa 742/1007 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Viop XL

1. XU100 de satıcı TEB vobdaki longlarından dolayı acaba asıl olay akşam vıop da kimlerin sattığı belli olduktan sonra çözülecek eğer satan TEB ise sela okunur değilse devam ŞU AN PİYASA SATICI RAHATLIKLA KARŞILANDI SANKİ

2. Merhaba,

su an nisan sonu bir contract altın alalım desen 930 tl, haziran 978 tl, agustos ise 1037 tl..

normalde bildiğim kadarı ile bu 2 ve 4 aylık farkları gunluk fazie gore hesaplıyorlar, şimdi hazıran vadeli bir kontrat alsam ve hazıran sonuna kadar beklesem aradakı faizi ben mi karsılıyorum yoksa sistem yavaş yavas faiz geliri olarak bana mı aktarıyor, yani, su an aradakı o 48 TL ne oluyor teknik olarak.

teşekkürler herkese, bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    DEVA nın bebekliği kalmamış,kocaman adam olmuş.

3 yılda 3 tl den 37 ye gelmiş...bu fiyattan almam isterse 100 olsun.Maliyeti düşük olan elbette bekler.
    2.72 den beri sasa dedim yakınlarıma , burada sasa topiğinde pazarlamacıda yaptılar , spek adamıda olduk çok şükür güzel paralar kazandırdı erdemoğlu ve şirketi.Bedelsizden sonra bakabilirsin .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Azzzz sonra pala almazsa
    akşama newyorklu eniştesi alır
    Demedi demeyin.

SPOT kapanış,

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2.72 den beri sasa dedim yakınlarıma , burada sasa topiğinde pazarlamacıda yaptılar , spek adamıda olduk çok şükür güzel paralar kazandırdı erdemoğlu ve şirketi.Bedelsizden sonra bakabilirsin .
    sasa 50 iken hektaşta 15 lerde idi çok pahalı diyorlardı
    benim enişte 65 den önce satmam diyordu
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ahmet Ağa yi gördükten sonra Kayseri'nin yanından geçemez. Ahmet Ağa nerede onu merak ediyorum
    Kulakları cınlasın 5-10 sene önce soydan abi kendi sayfasında arada karalardı galata köprüsünü satan sülün Osman ın torunuymuş
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sasa 50 iken hektaşta 15 lerde idi çok pahalı diyorlardı
    benim enişte 65 den önce satmam diyordu
    Güneysudan aldığım cezaların %30 sasa da yazarken , diğer %30 petkm deki hastalarım yüzünden
    hekts güzel flama yaptı başkan teknik olarak benim dükkanda yorumladım geçen hafta güzel hareketti.
    arada uğra dükkana belki hoşuna giden ürünler çıkar
    selamlar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 742/1007 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •