Sayfa 743/1023 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    RTE londraya gidiyormuş.Mehmet Şimşek de yanında olacakmış.Seçime 43 gün kala ortalık ve gündem bu durumdayken londra gezisi?Programda ne var acaba.Gerçi mehmet şimşek ingiliz vatandaşı idi oraları iyi biliyordur.Muhtemelen faydalı bir program yapılmıştır.Bu gezi seçimden daha önemli ve ilginç geldi bana.Hayırlısı artık.Kemal derviş de orda olacak mı acaba.Malum o da bizim ekonomimizle çok ilgili ve bilgili biriydi.
    Bence hiççççç bişi çıkmaz
    Londraya gitmeye gerek yok yabancıların yatırımını çekmek için..
    Zaten neyin ne olduğunu bizden iyi görüyorlar..
    Sen ödevini iyi yaparsan adalet insan hakları sermaye hareketleri düzenlemesi şu bu
    Sermaya zaten sana akar..
    Ki akacak yer arıyor..

Arap olsalar idi yanlarına giderek para gelebilir diyebilirdim ama londrada da hiççç bi sonuç elde edilemez..
    Hele Tayyip...

Ben iddialı bir cümle yazayım mı seçimin sonu bu londra gezisi sonrası belli olur.Görürüz ,kurlara bakmak yeterli olacak))))

3. Iyi vurgun yaptı yalnız iki lafla 4.26 'dan 4.32
    Iyi para hamdolsun

Koca koca profesörler çıkıp tvlerde yıllarca finanse edildiği sürece cari açık sorun değildir dediler.Soytarılar.Bilgisiz değillerse oportunistler diye düşünüyorum en hafif tabirle.Şimdi göreceğiz bu hükümetle o politikalar devam mı edecek.Malumunuz hükümet seçimden sonra ilk iş kanal istanbul ihalesine çıkacağını deklare etti.Muhalefet bu projeyi yapmaz.Bu iktidar açısından çok ama çok önemli bir artı )))))))İkinci şık , artık bir hava değişikliğinin zamanı geldi mi diye düşünülecek.Tabi halkımız karar verecek artık ))))))))))

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Iyi vurgun yaptı yalnız iki lafla 4.26 'dan 4.32
    Iyi para hamdolsun
    Bariz bir şekilde devlet gücüyle manipülasyon yapılıyor.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Avrupa'da kredisi ve imajı sıfıra yakın biri...

İngiltere gezisi şu aşamada ona ne kazandıracak bilmiyorum.

Büyük bir ticari anlaşmada düşünemiyor insan.

Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
    Yerli savaş uçağı projesinde İngiliz ortaklığı sözleri geçiyordu. Kaynak bulmaya giderken bir kaç milyar sterlinlik anlaşma da İngilizlerle yaparlarsa şaşırmam...
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İyi de...İngiltere'den ne bekliyor karşılığında?

8. Kredili para bekliyorlardır
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 743/1023 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •